Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nemocnému Miloslavovi pomáhá anděl v podobě manželky: Díky Sanitce přání se znovu setkal s bratrem

Autor: jel - 
4. srpna 2023
15:19

Pan Miloslav je už desítky let odkázán na pomoc druhých. Jeho manželka se mu už roky láskyplně věnuje a nyní mu chtěla splnit velké přání. Vidět zase bratra Lojzu na jeho milované chalupě. Díky Sanitce splněných přání se sourozenci opět setkali a Miloslav se dostal na čerstvý vzduch.

Krásný projekt Asociace samaritánů ČR s názvem Sanitka splněných přání si klade za cíl pomáhat klientům nejrůznějšího věku a plnit jim taková přání, která by bez pomoci záchranářů byla jen těžko uskutečnitelná. Jde často o návštěvy blízkých nebo oblíbených míst.

„Kolem pana Miloslava se 40 let vznáší trpělivý anděl, který vzal na sebe podobu láskyplné manželky a my před ní hluboce smekáme klobouk,“ uvedla záchranářka a koordinátorka projektu Petra Homolová. Tato skvělá žena chtěla svému muži splnit velké přání, aby se opět setkal se svým milovaným bratrem a podíval se na čerstvý vzduch.

Díky Sanitce přání se rodina setkala na chalupě, kde je také mnoho domácích zvířat. „Třešničkou na dortu byl něžný zvířecí dotyk a pohlazení,“ řekla Homolová. „Ta největší přání jsou ta nejběžnější,“ uzavřela záchranářka a poděkovala také zařízení Hospicová péče sv. Kleofáš za skvělou spolupráci.

Video  Příběh Ivanky Danišové, která trpí vzácným syndromem  - laststepforivanka.org
Video se připravuje ...

V galerii se podívejte také na další přání, která Sanitka přání už splnila.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi