Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvůli své tloušťce Američan (38) ani nevylezl ze sprchy: Podařilo se mu zhubnout 260 kilogramů!

Autor: rix - 
5. března 2023
18:27

Casey King z americké Georgie vážil neuvěřitelných 355 kilogramů. Když jednoho dne nemohl kvůli své obezitě vylézt ze sprchy, rozhodl se, že změní svůj život. Většinu ze své hmotnosti se mu podařilo shodit, dohromady neuvěřitelných 260 kilogramů. Svou úspěšnou cestou se chlubí na sociálních sítích. Svěřil se ale s tím, co byl dříve schopen za den spořádat a jak to ovlivnilo jeho život. 

Muž si dlouho svůj velký problém naplno neuvědomoval. Až do chvíle, kdy se zasekl ve sprše. „Snažil jsem se dostat ven. Znovu a znovu, ale bolelo to,“ vzpomínal na zážitek z roku 2014. „Nakonec mě to úplně vyčerpalo, nemohl jsem dýchat,“ kroutil hlavou Američan. Ve sprše nakonec čekal na pomoc jedenáct hodin. 

Video  Caseyho trápila extrémní nadváha.  - Instagram: _caseyking_
Video se připravuje ...

Traumatický zážitek mu ale nakonec byl k dobru. Rozhodl se, že se svou váhou musí něco udělat. Povedlo se mu to. A možná lépe, než by očekával. Zhubl totiž neuvěřitelných 260 kilogramů. A jak uvedl podle deníku The Sun, cítí se teď mnohem lépe. A co víc, konečně o něj teď prý mají zájem holky. 

Přeci jen ho ale něco trápí. Jelikož zhubl rychle a drasticky, zbyla mu na těle povislá kůže. Ta se dá odstranit jedině operativním zásahem. Na ten Američan vybírá peníze. Potřebuje takřka půl milionu korun. Casey se mimo jiné svěřil s tím, proč se začal v mládí přejídat. „Byl jsem společenský vyvrhel, neměl jsem moc kamarádů,“ vysvětloval s tím, že jídlo bylo to jediné, co ho udržovalo šťastným. 

„Ani jsem si nemohl utřít zadek“

Jeho hlavním potěšením byly hranolky. „Od deseti let jsem za den osmažil celé balení. Pak jsem to jen celé zalil kečupem a jedl,“ popisoval Casey. „Samozřejmostí byly hamburgery. A když ségra nesnědla ten její, zpracoval jsem ho já,“ uvedl, že se jídla doslova nemohl nabažit. 

Prudce nabývající váhy si nejdřív všimla jeho matka. Ta mu také pořídila prášky, které mu měly pomoct s hubnutím. „Nevzpomínám si, kolik jsem jich bral,“ kroutil hlavou Američan. Nic však nepomáhalo a ve dvaceti letech se muž stal jedním z nejtlustších lidí na světě. „Ani jsem si nemohl utřít zadek,“ popsal.

Se všemi běžnými činnostmi mu kvůli jeho tloušťce museli pomáhat rodiče. „Život už jsem pak žil pouze na sociálních sítích, aby mě nikdo neviděl,“ vzpomínal na těžké časy. Caseyho stav a nedostatek společenského života byly pro jeho duševní zdraví katastrofální. „Člověk si neuvědomí, jak moc to bylo špatné, dokud se z toho nedostane ven,“ dodal. Caseymu se to naštěstí podařilo. 

 

babapsi ( 9. března 2023 19:15 )

v Americe jsou štíhlí jen herci z hollywoodu, u nás to v poslední době vypadá špatně,plno mladých lidí přetloustých chodí s pomocí holí, jak chtějí vypadat po padesátce? té se ani nedožijí, a asi ani nemohou cvičit a cchodit,je to začarovaný kruh, ale vrahům lidstva toto vyhovuje, dokonce ser tloušťka adoruje, viz nechutné manekýny, tlusté baby, často si na obezitě zakládají a vychvalují to!

Uživatel_5348861 ( 8. března 2023 00:11 )

Nechapu, ze ho nechali tak vyzrat. Pochybuju, ze sam vydelaval, takze ho nekdo musel zivit.

Uživatel_5522193 ( 7. března 2023 17:59 )

U nás tak obdivují Ameriku a je tam hodně tlustých z fastfood restaurací ale zase mají hodně cvokařů

spania ( 6. března 2023 12:15 )

To je humus To už snad vypadal líp tlustej Bohužel,za tohle si může sám.Takhle se přežírat,samé nezdravé jídlo,nejspíš žádný pohyb...Divím se i těm rodičům,že nějak nezasáhli,když to viděli.

nadčasový MP ( 6. března 2023 09:59 )

Buďme rádi, že u nás je jídlo drahé. Kdo by chtěl takto vypadat? Levné smažené jídlo na každém rohu a s donáškou, k tomu litry coly a pašík je na světě. A že jich v USA je.

Zobrazit celou diskusi