Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skutečné životy: Bobbymu z Dallasu teenageři zastřelili oba rodiče! A kvůli nemoci přišel o další blízkou osobu

Autor: mc, zf - 
17. října 2023
07:00

Když v seriálu Dallas zemřel Bobby Ewing, fanoušci to brali jako neuvěřitelnou zradu. Pak ho ale v seriálu opět „oživili“ historkou o snu a diváci slavili. Tak oblíbená byla postava Patricka Duffyho v osmdesátkovém seriálu. Když Dallas skončil, skočil Duffy rovnou do role v komediálním Kroku za krokem. Role sypaťáků mu šly a vynesly mu slávu i peníze. Jeho osobní život ale nebyl tak růžový...

Duffyho rodiče provozovali malou hospůdku, už když se narodil. Od dětství se věnoval hraní a nakonec ho i vystudoval a poměrně rychle se začal objevovat na televizních obrazovkách. Už v roce 1978 přišla nabídka na roli Bobbyho Ewinga v seriálu Dallas. Ta odstrartovala jeho hvězdnou kariéru. V roce 1985 seriál opustil. Později přiznal, že byl na vrcholu své kariéry a úspěchu seriálu a doufal, že se kvalitní nabídky jen pohrnou. Bobbyho dokonce nechali v seriálu zemřít - Duffy se totiž původně nemínil vrátit.

Jenže nabídky nepřišly a Duffy se po roce do seriálu opět vrátil. Jeho smrt byla vysvětlena jen jako noční můra jeho manželky Pamely. V osobním životě ale v té době Duffy utrpěl opravdovou ztrátu. V listopadu 1986 měl jeho otec konflikt se dvěma opilci ve svém podniku. Dva muže, kterým bylo pouhých 19 let, vyhodil a myslel si, že je to vyřešeno. Mýlil se. „Odešli pít jinam...a pak se vrátili, aby mu nakopali zadek.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.