Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To jsou tělíčka! Australští hasiči nafotili pořádné žhavý kalendář: Na charitu vybrali přes 50 milionů korun

Autor: štt - 
19. prosince 2022
13:10

Australští hasiči mají pěkný zvyk, jenž jistě potěší mnohé milovníky svalnatých mužských těl. Již potřicáté několik vybraných svalnatců nafotilo lechtivý kalendář. Nejedná se však pouze o prostoduchou, samoúčelnou zábavu. Výtěžek z prodeje půjde na pomoc vybraným charitativním organizacím.

Organizaci se během tří dekád podařilo vybrat v přepočtu neuvěřitelných 53 milionů korun. Řadí se tak mezi nejoblíbenější dobročinné kalendáře. Prostředky pomáhají financovat lékařský výzkum v oblasti dětských popálenin.

Video  Nejžhavější sexy kalendář světa je zpět! Tahle tělíčka už vydělala miliony!  - https://www.australianfirefighterscalendar.com/
Video se připravuje ...

Část peněz hasiči odevzdávají také zvířecím útulkům. Za celou historii pomohli zhruba 720 000 zvířat. Právě s čtyřnohými miláčky se vyfotili pro následující rok.

Muže nezdobí pouze jejich svalnatá hruď, ale i životní příběhy. Například Dennis Fay vystřídal mnoho profesí: byl aktivním vojákem, ale také šampionem v Muaya Thai. Nyní jako hasič spolupracuje s organizací, která se stará o čištění oceánů od odpadků. Jeho kolega Ben Wallace sloužil během mise v Afghánistánu.

valjentova ( 19. prosince 2022 17:51 )

KRASAVCI,ale naši hasiči jsou taky samý sval a šlachy

Zobrazit celou diskusi