Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Životní rozhodnutí žokejky po děsivém pádu z koně: Na OnlyFans vydělává hříšné peníze

Autor: štt - 
12. září 2022
14:55

Vysloužilá žokejka a bývalá moderátorka Sky Racing Libby Hopwoodová se rozhodla pro odvážný kariérní krok. Jako mnoho celebrit před ní si založila účet na OnlyFans. Svého rozhodnutí ani v nejmenším nelituje. A to dokonce i přesto, že před lety utrpěla hrozivé zranění po pádu z koně.

Hopwoodová byla profesionální žokejkou až do roku 2014. Během hrozivého pádu si zlomila klíční kost, lopatku a obratel. Kromě toho si přivodila krvácení do mozku. Přestože se chtěla po vážném úrazu vrátit zpět do sedla, stala se nakonec moderátorkou ve společnosti Sky Racing, kde pracovala pět let, napsal New York Post.

Po dvaceti letech práce v dostihovém průmyslu Hopwoodová uvedla, že má smysl pokračovat v tom, co umí nejlépe, ale ve spodním prádle. Jde tak ve stopách bývalého závodníka Supercars Renee Gracieho, který tvrdí, že na webových stránkách pro dospělé vydělává v přepočtu necelých dvanáct a půl milionu měsíčně.

„Potkala jsem svého partnera a on mi pomohl stát se tím, kým jsem. Pořizovali jsme roztomilé fotky, ale ty se nedají sdílet na běžných sociálních sítích, tak jsem si řekla, proč je neukázat na OnlyFans,“ vysvětluje zrzavá kráska.

Hopwoodová na OnlyFans vystupuje pod jménem Foxy Miss a deníku The Daily Telegraph řekla, že za její obsah nyní platí stovky lidí. „Mám tam převážně fotky ve spodním prádle, ale i odvážnější akty,“ sdělila žena, která nikdy nemívala problém s odhalením svého těla. V roce 2017 pózovala nahá, aby zvýšila povědomí o nošení přileb při jízdě na koni.

Bývalá žokejka nemůže uvěřit obrovskému zájmu, kterého se jí dostalo. Svého rozhodnutí ani v nejmenším nelituje. „Každý, kdo mě skutečně zná jako člověka, nezmění svůj názor na mě, protože jsem zveřejnila pár odvážných fotek,“ dodává nakonec.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi