Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milovnice adrenalinu Lola-Jo (6) si splnila sen: Z letadla seskočila s padákem!

Autor: rc - 
26. srpna 2022
23:18

Šestiletá Lola-Jo Guildfordová-Bradshawová z Británie má pro strach uděláno. Malá milovnice adrenalinu přemluvila svého tátu, aby ji vzal do Dánska a splnila si tak největší přání - z letadla seskočila padákem.

Jaký otec, taková dcera? Třiatřicetiletý Gary Bradshaw v roce 2015 odešel z armády a jelikož se prý docela nudil, rozhodl se, že bude dělat instruktora parašutismu. Jeho vášeň pro adrenalin sdílí i jeho dcerka Lola-Jo, která toužila po tom, aby mohla skočit s padákem.

Gary se rozhodl své dceři splnit její sen a tak společně odcestovali do Dánska. Seskok nemohli uskutečnit v rodné zemi, jelikož ve Velké Británii musí být parašutista starší šestnácti let.

„Vždycky měla nervy z oceli,“ řekl pyšný táta Gary pro britský deník Daily Mail. Společně vyskočili z výšky 3568 metrů. Holčička prý ale ani na chvíli nezaváhala. „Bylo to úžasné, byla tak odvážná. V letadle s námi byli dospělí muži, kteří byli vyděšení, a moje dcerka se nemohla dočkat, až skočí,“ popsal situaci před seskokem.

„Sám jsem byl poměrně nervózní. Byl to můj první seskok s dcerou připoutanou ke mně,“ dodal. Po seskoku si zajeli do Legolandu. „Kdykoli se jí zeptám, stále říká, že to byl nejlepší okamžik dovolené,“ uzavřel. Lola-Jo se stala nejmladší parašutistkou z Velké Británie.

Video  Pes Ding Dang skočil s padákem: Trénují ho aby se z něj stal výsadkář 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi