Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Před sedmi lety sebrala Vladislava odvahu a přihlásila se do Proměny s Bleskem: Dnes září štěstím

„Proměna s Bleskem mi vrátila sebevědomí,“ září paní Vladislava.
„Proměna s Bleskem mi vrátila sebevědomí,“ září paní Vladislava.  (Autor: David Malík)
Autor: Matěj Doubek - 
15. července 2022
13:17

Zlomový bod! Tak popisuje Vladislava Chourová (53) z Příbrami okamžik, kdy se v roce 2015 odhodlala zúčastnit Proměny s Bleskem. „Jste deník, který mi změnil život,“ říká nadšeně nyní, když nejčtenější deník Česka slaví 30 let.

Tehdy prožívala strastiplné životní období, navždy ztratila své nejbližší a čím dál víc si připadala jako »šedá myška«, nezajímavá a neviditelná. „Pak ale přišla ta obrovská změna, která mi hrozně pomohla. Díky Blesku jsem našla ztracené sebevědomí a zvládla překonat ztrátu rodičů,“ zavzpomínala se slzami v očích paní Vladislava. Proměna ji motivovala dokonce k tomu, že se rozhodla dostudovat vyšší odbornou školu.

Celý život miluje plavání a také se jím dlouho živila. „Léta jsem pracovala v příbramském akvaparku. Hned po proměně jsem si všimla, jak se líbím chlapům,“ zasnila se.

Mám práci snů

Dnes už plavčici nedělá, zato si splnila dětský sen, pracuje v pražské zoo. „Miluji zvířátka a vždycky po práci si najdu čas a jen tak se mezi nimi procházím. Tradičně končím v pavilonu velkých koček,“ usmívá se a dodává, že sama kočičky chová.

„Proměna s Bleskem mi vrátila sebevědomí,“ září paní Vladislava. „Proměna s Bleskem mi vrátila sebevědomí,“ září paní Vladislava. | David Malík

Sebedůvěra navždy

Od proměny ze »šedé myšky« v »kočku« sice už uplynul nějaký ten čas, krásné vzpomínky a znovu nabytá sebedůvěra prý sympatické ženě zůstanou navždy. „Jsem šťastná, že mi Blesk dal šanci změnit život k lepšímu,“ uzavírá Vladislava Chourová.

Jak se přihlásit?

Tři společné dekády, to už je pořádný důvod k oslavě. Po celá léta je Blesk na vaší straně a někdy i vy na jeho stránkách. Našli jste se v našich článcích nebo na fotografiích? Pochlubte se jimi a staňte se součástí našeho výročí.

Příspěvky lze zaslat:

  1. prostřednictvím webového formuláře na stránce www.blesk.cz/30let
  2. na e-mail: byljsemvblesku@cncenter.cz
  3. poštou na adresu: Redakce Blesk, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7. V obálce označené heslem Byl jsem v Blesku
  4. případně přes sociální sítě Facebook, Instagram nebo program Messenger

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi