Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Postaršího pracháče a jeho snoubenku dělí čtvrt století: Platí za mě rád, říká mladá kráska

Autor: rix - 
12. června 2022
07:40

Abby se zamilovala do o 25 let staršího Mika a vztah jim klape. Aby také ne. Mike si partnerku vydržuje a dopřává jí drahé dovolené, luxusní večeře nebo dokonce lety soukromým letadlem. Ne všichni ale nadšení z jejich vztahu sdílejí. Věkový rozdíl přijde některým lidem přinejmenším podivný. 

Že myslí vztah opravdu vážně, dokázal Mike, kterému je kolem padesáti, žádostí o ruku. Zamilovaná Abby samozřejmě řekla ano. Mladá žena se okamžitě pochlubila na svém tiktoku, kde své fanoušky o vztahu s pracháčem pravidelně informuje. „Vždy za všechno rád zaplatí,“ svěřila se blondýnka podle deníku The Sun.

Tématem jejích videí na sociálních sítích jsou i vtípky, kde si oba dělají srandu z věkového rozdílu. Mike si jako postarší muž hoví u notebooku, zatímco Abby vedle něho skotačí. Lidé na internetu z jejich vztahu ale dvakrát nadšení nejsou. 

„Já jen doufám, že je to tvůj táta,“ napsal jeden z komentujících. Další zašel ještě dál. „Ale jo, tvůj děda je docela roztomilý,“ uvedl. Věkový rozdíl pětadvaceti let je pro ostatní ohromující. „Teď už chápu, proč jsem ještě nenašel svou spřízněnou duši, ještě se totiž nenarodila,“ dodal další z diskutérů.

Video  Nejdražší rozvody v historii: Kolik stojí, když miliardářům krachne manželství? 
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi