Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sportovec (†42) si myslel, že je fit a nepotřebuje očkování: Nakazil se covidem a zemřel

Autor: rc - 
6. prosince 2021
18:53

Cítil se být fit a zdráv, proto si myslel, že pokud se nakazí covidem-19, bude mít lehký průběh. Nenechal se proto ani očkovat. Vášnivý sportovec z Velké Británie John Eyers (†42) však po nákaze skončil v nemocnici, kde bojoval o život čtyři týdny. 

John Eyers byl sportovec tělem i duší, co se staral o svou fyzičku a nechtěl se nechat očkovat. Podle jeho sestry Jenny McCannové dvaačtyřicetiletý muž si myslel, že je pro něj očkování zcela zbytečné. Sestra, která je jeho dvojčetem, pro britský deník Daily Mirror uvedla, že se domníval, že pokud se nakazí covidem- 19, bude mít jen lehký průběh nemoci.

Jeho sourozenkyně doslova uvedla, že měl „víru ve vlastní nesmrtelnost.“ „Myslel si, že když se nakazí covidem-19, bude v pořádku. Myslel si, že bude mít lehký průběh nemoci. Nechtěl si nechat píchnout vakcínu do těla,“ prozradila upřímně pohnutky svého bratra.

Selhání orgánů

John se nakonec koronavirem nakazil a jeho stav se zhoršoval a zhoršoval. Dostal infekci a selhávaly mu orgány. Skončil v nemocnici, kde bojoval o život. Svůj boj nakonec prohrál a v posledních chvílích života litoval, že se nenechal očkovat.

Zanechal po sobě dceru

„Zemřel přesně čtyři týdny po pozitivním testu. Než byl ventilován, řekl svému konzultantovi, že si přeje, aby se nechal očkovat. Přál si, aby byl býval poslouchal. Jeho smrt je tragédie. Nemělo se to stát. Zanechal tu mámu a tátu, mně a devatenáctiletou dceru,“ dodala.

„Prosím, prosím, prosím, nechte se očkovat, byla jsem jednou z těch mladých dívek, které se očkovaly jen na „prázdniny,“ ale teď jsem poznala realitu toho, co s námi covid ve skutečnosti dělá. Stát vedle nemocničního lůžka a dívat se na mého otce, aniž by věděl, že jsem po jeho boku, mě zabíjí,“ promluvila o strašné zkušenosti jeho dcera Macey, která ztratila otce 27. července.

VIDEO: Proč se nebát vakcíny. Jak vlastně funguje v našem organismu?   

bonbonka ( 6. prosince 2021 22:46 )

Kolikrát ještě budete o tomto pánu psát ? A prosím, opět kolem půlročního intervalu ? Přidali jste ilustrační foto. Ok.

kdoasi ( 6. prosince 2021 22:05 )

Proč vy dobytkové pleskačský nepíšete o každým sportovci, kterej zařval po vakcíně? Jděte už do pr@dele s těmi bubáky, na to vám skočí jen covidoví připos@ránci👎👎

Jirik-ta ( 6. prosince 2021 21:36 )

měl to dostat povině

pfoto1 ( 6. prosince 2021 21:04 )

Blesku, teď by to pro změnu chtělo nějaký srdceryvný článek třeba o nějakém dítěti, které zemřelo hlady, ale nemuselo by, kdyby se najedlo. Hlavně, že pořád řešíme covid, ale že lidi umírají i hlady, či na jiné nemoci, vás už moc nevzrušuje...

Zobrazit celou diskusi