Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dvojčata svou krásou vyrážejí dech: Okouzlení muži je doslova pronásledují!

Autor: rix - 
3. října 2021
13:04

Tak pro tahle dvojčata by se každý roztrhal! A to především modelingové agentury. Neele s Inkou všechny uchvacují svým vzhledem již od útlého mládí. Neustále fotí pro nejrůznější luxusní značky a cestují po světě. Za jediný problém označují až příliš dotěrné muže, kteří by s nimi chtěli strávit noc.

Jak uvedl deník Daily Star, Inka a Neele Hoeperovy jsou celý život v jednom kole. Jejich krása okouzluje všechny kolem už od jejich patnácti let. Už v té době byly krásky vyhledávány špičkovými modelingovými agenty. Za kariérou plnou focení a luxusu se přestěhovaly do italského Milána. 

A nabídky se je hrnuly. Mezi zájemci nechyběly luxusní značky jako Dior, L'Oreal nebo H&M. Život mladým krasotinkám by mohl každý závidět. Až na jednu věc. Modelky přiznávají, že přitahují spoustu nechtěné mužské pozornosti. Chlapy po nich doslova dychtí a slibují jim, že jsou ochotni za noc s nimi zaplatit! 

„Sdílíte jednoho přítele?“ nevynechávají muži ani uštěpačné poznámky. Na sítích dívky čtou množství rozličných komentářů. „Často nám říkají, že jsme až moc hubené, ale také dostáváme slova podpory, že jsme krásné a speciální,“ vysvětlily.

Jejich pouto je, zdá se, nezničitelné. „To, že jsme dvojčata, dost ovlivnilo náš život, musíte si zvyknout. Někteří se domnívají, že spolu trávíme až moc času, ale neposloucháme je,“ popsaly. Jejich pouto je prý tak silné, že všechny překážky překonají. 

Například Neele byla v jejích dvaceti diagnostikována anorexie. Inka ji nemohla tři měsíce navštěvovat a dvojice si musela dát rok pauzu od modelingu. „Musela jsem zůstat tři měsíce v nemocnici,“ potvrdila Inka. Šlo o nejdelší dobu, jakou musela dvojčata strávit bez sebe. Jejich pouto se ale odloučením ještě utužilo, říkají.

Video  Slavné české modelky, které dobyly svět.  - Videohub
Video se připravuje ...

 

al.bunda ( 3. října 2021 17:34 )

To jsou tlamy teda

diskutujici ( 3. října 2021 14:41 )

Kačeří pysky a pleskáč ze zvláštní školy - "..Chlapy po nich doslova dychtí.."

fandy01 ( 3. října 2021 14:03 )

Vždyť maj pysky jak havajský domovník.

loft ( 3. října 2021 13:53 )

AŽ NA TY ŠÍLENÉ KAČERÍ PYSKY

bullshit ( 3. října 2021 13:13 )

Nevím co je okouzlujícího na napíchaných rtech botoxem a kačeří mordě.

Zobrazit celou diskusi