Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Královnu zbraní Julii v dětství znásilnili: Ženy by měly být ozbrojené, říká

Autor: ran - 
26. září 2021
15:26

Královna zbraní a instagramová kráska v dětství zažila znásilnění, modlila se proto k bohu, aby jí seslal někoho silnějšího, kdo ji ochrání. Julie Orinová (27) nakonec říká, že se tím někým musela sama stát. Podle bývalé vojačky a současné instagramové krasavice a celebrity Julie Orin by se ženy měly ozbrojovat, aby přestalo násilí na nich.

Láska na první výstřel, tak vzpomíná modelka, instragramová influencerka a milovnice zbraní Julie Orinová z Izraele na to, když v 18 letech poprvé držela zbraň. I proto, že dvakrát zažila znásilnění, si dnes myslí, že by mělo víc žen vlastnit zbraň. „Zachránila by se spousta životů,“ myslí si bývalá vojačka Julie.

Poprvé se pozdější příslušnice izraelské armády stala obětí znásilnění v osmi letech. „Zneužil mě starší muž,“ říká podle Profimedia Julie. A hodně jí to ovlivnilo další život. „Přišla jsem o jakékoli sebevědomí, byla jsem vystrašená úplně ze všeho,“ vzpomíná krasavice. Podruhé ji v patnácti znásilnil 18letý mladík.

Po každém z traumatických zážitků se stáhla víc do sebe, stalo se z ní velmi tiché a uzavřené dítě, nedůvěřující žádnému dospělému. Ale doufala, že se stane něco, co ji z jejího vnitřního žaláře osvobodí. „Pamatuju si, jak jsem každou noc prosila boha, ať mi sešle někoho silného a zachrání mě. Nikdo nikdy nepřišel, tak jsem se tím někým stala já,“ říká dlouhovláska, která si svými videy a fotkami získala na sociálních sítích stovky tisíc fanoušků. Jen na instagramu ji sleduje přes 620 tisíc lidí.

Zhlédla se ve Spojených státech. Podle ní by si jejich občané měli vážit hlavně jedné věci, a to svobody, kterou v USA mají. I co se zbraní týče. „V Izraeli jsou pravidla držení zbraní přísná, běžný občan jim moc nerozumí, dostanete se k nim jenom v armádě,“ vysvětluje dnes již oblíbená influencerka, která na sociálních sítích s oblibou střídá khaki uniformu se sexy oblečky.

Její poprvé bylo natolik intenzívní, že se k pocitu moci nad střelnou zbraní ráda a opakovaně vrací. „Okamžik, kdy jsem poprvé vystřelila, mi změnil život. Cítila jsem, jak jsem se stala tím silným člověkem, po němž jsem tak dlouho jako holčička toužila,“ uvědomí si pokaždé, když si na zásadní chvíli svého dospívání v královnu zbraní, jak sama sebe s oblibou označuje, vzpomene. 

Julie povzbuzuje lidi, obzvlášť ženy, aby se kvůli své bezpečnosti ozbrojovali a naučili se zbraň dobře ovládat. „Umět se bránit před agresí by mělo víc lidí, zejména ženy,“ je přesvědčená Julie. Proto kromě zbraní propaguje také dobrou kondičku a na sociálních sítích zveřejňuje kromě spousty rad ke zbraním i tipy k sebeobraně a obecně budování fyzičky.    

Kromě focení a natáčení videí královna zbraní Julie na internetu provozuje obchod se zbraněmi a příslušenstvím a dlouhodobě podporuje právo izraelských žen na nošení zbraní.  

 

lubosbeyr ( 26. září 2021 16:57 )

Zobrazit celou diskusi