Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Muž z Kosova spolkl legendární Nokii 3310! Zasáhnout museli lékaři

Autor: rix - 
8. září 2021
08:29

Muži z Kosova se záhadným způsobem podařilo spolknout legendární Nokii 3310. To nezůstalo bez následků, urychleně musel vyhledat lékařskou pomoc.

Jak uvedl deník Metro bizarní případ se odehrál v hlavním městě Kosova Prištině. Není jasné jak, ale jednomu muži se tam podařilo spolknout dnes již legendární mobil Nokia 3310. Takové soustu ale na něj bylo zkrátka moc. Třiatřicetiletý chlap musel ihned vyhledat lékařskou péči, zařízení mu uvízlo v žaludku. 

„Třicettřidesítka“ byla příliš velká na to, aby ji výtečníkovo tělo dokázalo vypudit. To ale nebyl jediný problém. Polykače mobilních telefonů ohrožovala i kyselina z baterie. Na řadu muselo přijít endoskopické vyjmutí zařízení.

O snímky vyoperovaného telefonu se podělil doktor Skender Telaku, který vedl lékařský tým. Na Facebook vložil i endoskopické a rentgenové snímky nešťastníkova žaludku. „V průběhu zákroku nedošlo k žádným komplikacím,“ uvedl. 

Co se týče polykání rozličných předmětů, podle Britské společnosti pro gastroenterologii většina těles projde tělem spontánně, ale v několika procentech případů je třeba endoskopické odstranění, nebo dokonce chirurgický zákrok. 

Martin Lapáček ( 8. září 2021 13:33 )

Nokia byla zřejmě zamíchána v bramborovém salátu a trouba si toho nevšiml....

Zobrazit celou diskusi