Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bývalý barista šokoval na TikToku: Protivným lidem jsem dával kávu bez kofeinu, říká

Autor: jel - 
5. června 2021
05:03

Mladík z Floridy vystupující na sociální síti TikTok pod jménem šokoval fanoušky. Přiznal se totiž, že když dva roky pracoval v oblíbeném kávovém řetězci Starbucks, dával zákazníkům občas kávu bez kofeinu. Někdy, protože byli protivní, jindy jenom tak z rozmaru.

Podivné přiznání, které rozzuřilo uživatele TikToku, odstartoval příspěvek jiné uživatelky. „Dávat protivným lidem espreso bez kofeinu, aby mohli začít svůj den,“ napsala baristka a její video bylo přijímané vcelku dobře, přesto ho nakonec smazala.

Kávu bez kofeinu dostal kdekdo 

Kontroverze začala, když na její příspěvek navázal právě dolltin. Ten ve videu řekl, že je stoprocentně pravda, že obsluha dává nepříjemným lidem kávu bez kofeinu. Neskončilo ale jenom u toho. Následně totiž řekl, že občas zákazníci dostali bezkofeinový nápoj jenom tak, protože se na to zrovna cítil, nebo protože špatně vyslovili slovo croissant.

„Pokud jsi Francouz a mluvíš s francouzským přízvukem a objednáš si croissant, nedostaneš kávu bez kofeinu, ale já jsem pracoval na Floridě,“ popsal ve videu, na kterém následně začal napodobovat francouzský přízvuk a výslovnost, s jakou někteří lidé dané slovo říkali. Ti prý dostali bezkofeinovou kávu a údajně to v kavárně dělalo více lidí.

Zloba z TikToku

Uživatele TikToku video rozzuřilo, někteří mu psali, že by prostě měl dělat jenom svou práci. „Jsem člověk, co potřebuje kofein ze zdravotních důvodů, takže mě to trochu rozčílilo,“ uvedl jeden z komentujících. „Můžete ohrozit něčí život. Hodně řídím a káva je jediné, co mě udržuje na živu,“ dodal další. TikToker se nejprve v sérii videí bránil a uživatele, kterým to vadilo, urážel. Pak tvrdil, že šlo pouze o žert, nakonec ale původní příspěvek smazal.

Tonsta ( 5. června 2021 11:44 )

Jak víš, že je to u takových zvykem, a ještě k tomu rozšířeným? Ty mezi ně patříš?

prudentiacz ( 5. června 2021 07:30 )

Ještě že tam nenaflusal, jak je u takových rozšířeným zvykem.

Zobrazit celou diskusi