Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Máma přinesla domů z nákupu nechtěné překvapení: Jejího syna vyděsil jedovatý had v salátu!

Syn Australanky našel ve svém salátu ze supermarketu hada.
Syn Australanky našel ve svém salátu ze supermarketu hada.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
19. dubna 2021
05:03

Dávejte si pozor na to, co jíte! O důležitosti kontroly potravin ví své maminka Lesley Kuhnová z australského předměstí Mosman v Sydney. Když přinesla domů ze supermarketu salát, nestačila se divit. Její syn v něm totiž objevil hada, který byl navíc ještě stále naživu!

Lesley způsobila na sociální síti facebook pořádný poprask, když zveřejnila fotografie hada, kterého si domů přinesla v nákupu. Nacházel se v salátu zabaleném v supermarketu Aldi.

Kontrolujte balení salátu opatrně. Minulou noc můj syn objevil mládě světlohlavého hada uvnitř svého dětského salátu z Aldi,“ uvedla Lesley v příspěvku. Malý had byl přitom stále naživu a pohyboval se.

O hada bylo postaráno

Vyděšená maminka okamžitě zalarmovala experty na divokou přírodu a zvěř z organizace Wildlife Information, Rescue and Education Service. Ti si pro plaza přijeli a ujali se ho, uvedl Daily Mail.

Hoplocephalus bitorquatus alias světlohlavý had patří do čeledi korálcovitých. Žije výhradně v Austrálii. Jelikož je jedovatý, je označen za potenciálně nebezpečného. Živí se žábami, plazy a malými savci.

Zvířátko zdarma, žertoval vtipálek

Fuj!“ napsal k příspěvku jeden z uživatelů sociální sítě. „Ach můj bože,“ napsal další. „To je hrozné,“ dodal třetí. Našli se ale také pobavení lidé. „To je štěstí. Nikdy jsem nedostal k nákupu zvířátko zdarma,“ uvedl na facebooku vtipálek.

Video  Před kulturním domem v Karviné strážnici odchytli 1,5 metru dlouhého hroznýše.  - MP Karviná
Video se připravuje ...

bullshit ( 19. dubna 2021 07:43 )

Typl bych to na domácí výrobu nebo hoax...

Zobrazit celou diskusi