Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Údajná Putinova dcera (17) si užívá, že je středem pozornosti. O svém otci ale mlčí

Autor: ran - 
24. února 2021
06:10

O Luize Rozovaové (17), známé také pod jménem Elizaveta Krivonogikhová, se spekuluje, že je utajovanou dcerou ruského prezidenta Vladimira Putina. Novinář BBC Andrey Zakharov se dívky na potvrzení jejího otce přímo zeptal, ona ale jeho otázku ignorovala. A přiznala, že si užívá toho, že je na ni teď upřena taková pozornost.   

Andrey Zakharov je tím, kdo vypátral, že je Luiza možná Putinovou dcerou, o které svět neví, napsal deník New York Post. Dívku se investigativec rozhodl i přímo zkontaktovat. „Způsobil jsem ti nějaké nepříjemnosti tím, že jsem zveřejnil svá zjištění?“ zeptal se Luizi alias Elizavety na dopady své činnosti na ni.

„Ale vůbec ne. Měla jsem docela fádní život, jsem vděčná za šanci dostat se do hledáčku lidí a za to, že se začali zajímat o můj profil,” odpověděla Rozovaová s odkazem na její instagram. A že se zajímat začali! Po zprávě, že je dcerou jednoho z nejmocnějších politiků světa, nabobtnala její sociální síť na 98 000 fanoušků.

„Nikdy jsem se ale nesnažila, abych byla nějak moc populární,“ tvrdí. „Každopádně jsem v pohodě, nemusíte si dělat starosti, všechno je v pořádku,” uklidnila Luiza Zakharova. Psychické trauma tudíž neutrpěla a nečekanou pozornost vítá.

Luizina matka Světlana Krivonogikhová (45) měla být údajně Putinovou milenkou v 90. a na počátku nultých let. Té se ale zatím nikdo veřejně nezeptal, co je na tom pravdy. K aférce se ovšem vyjádřil prezidentův tiskový mluvčí. Jak napsal deník Sun: „Tato tvrzení nejsou moc přesvědčivá“, byla slova mluvčího.

Video  Blesk Podcast: Milenky, striptérky, dcery. Navalnyj odhalil Putinovo nitro  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi