Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chce sex i 7x denně! Žena si na manžela stěžovala policii, libido mu prý zvýšila kokosová voda

Autor: rc - 
25. února 2021
20:31

Neobvyklou stížnost vyslechli policisté v Thajsku! Na jejich stanici v provincii Chachoengsao přišla třiačtyřicetiletá žena s tím, že je vyčerpaná kvůli manželově neutichajícímu libidu. Její čtyřiašedesátiletý muž prý užívá přírodní viagru, která se vyrábí z kokosových ořechů, aby oživil jejich milostný život. Situace se však pro ni stala už neúnosnou.

Na bodě mrazu se ocitl sexuální život manželů z Thajska. Manželský pár, který žije v provincii Chachoengsao, se snažil znovu oživit jejich milostný život, ale marně. Ovšem posléze čtyřiašedesátiletý muž začal brát „přírodní viagru.“ Muž začal pít čerstvou vodu z kokosů, která mu měla oživit libido. Jeho třiačtyřicetiletá manželka si nejdříve jeho sexuální nenasytnost užívala, ovšem později začala být unavená. Její manžel údajně však na kokosové vodě začal být doslova závislý a chce po ní chce sex několikrát denně. Žena se proto rozhodla, že navštíví policejní stanici.

„Dokončení dvou kol pro něj nestačí. Pokud stále není spokojený, chce hned poté jet třikrát nebo čtyřikrát. Dokonce i poté, co to dělal několikrát během dne, mě žádá, aby to dělala znovu před spaním,“ měla si postěžovat strážníkům podle informací britského deníku Daily Star. Od policistů se manželka vrátila domů s tím, že si zkusí s manželem promluvit.

Ovšem o příběhu manželského páru se okamžitě začalo mluvit a lidé nyní zaplavují stánky s kokosovou vodou. „Existují zákazníci, kteří přijdou a vypijí čtyři kokosové ořechy přímo před obchodem, protože chtějí vědět, jestli by jim to pomohlo, aby byli fit jako ten čtyřiašedesátiletý strýc,“ uvedl Wandee Paoponpreuk (43), majitel stánku s kokosovými ořechy. Doktor Kampanant Pornyokrai skutečně potvrdil, že pití kokosové vody může zvýšit testosteron, což má za následek zvýšenou touhu u mužů, ovšem je zapotřebí dalších studií.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi