Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zveřejnil znepokojivé video na Tik Toku: Podařilo se Robertovi natočit mrtvého bratra?

Autor: jžk - 
30. ledna 2021
16:43

Roberto Morales ze Sant Diega zachytil na videu temný stín ve tvaru člověka, který považuje za zesnulého bratra. Ten v listopadu spáchal sebevraždu a muž tvrdí, že nyní jeho duše bloudí.

Video muže z Kalifornie má už 8,9 milionů shlédnutí a na 45 tisíc komentářů. Pan Morales totiž tvrdí, že se mu podařilo zachytit toulavou duši jeho bratra, který 18. listopadu 2020 spáchal v jejich domě sebevraždu. Mimo to zveřejnil video z bratrova pokoje, které údajně natočil tři dny po jeho smrti. Tvrdí, že na něm lze v odraze zrcadla spatřit obrys tváře, která má patřit zesnulému.

V odraze zrcadla pan Morales údajně zachytil tvář jeho bratra. V odraze zrcadla pan Morales údajně zachytil tvář jeho bratra. | Reprofoto TikTok

Roberto Morales je pevně přesvědčen, že jeho bratr bloudí po domě a jeho okolí. Na začátku ledna sdílel se světem strašidelné video, ve kterém se mihne temná lidská postava, která kráčí za jeho autem. V klipu pan Morales vykládá pytel cementu ze zadní části vozu, když se zjeví tajemný stín. Následně ještě sdílel fotografie ze sestřina telefonu, na kterých je v zadním okně SUV vidět děsivý obličej.

Strašidelný obličej v zadním skle vozidla vyvolal pod videem diskuzi. Strašidelný obličej v zadním skle vozidla vyvolal pod videem diskuzi. | Reprofoto TikTok

Ne každého záběry o paranormálním jevu přesvědčily, našli se však takoví, kteří v komentářích tvrdili, že se nejedná o ducha, nýbrž o démona. „Kamaráde, okamžitě ten dům opusť, neměl bys tam být,“ napsal Moralesovi jeden z nich, další mu doporučoval exorcistu. „Před každým spánkem si dej vedle postele šálek s vodou a pětkrát se pomodli. Pak vodu vylij mimo dům,“ dostalo se mu specifického doporučení, jak se ducha v domě zbavit.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Psychiatrie vnímá sebevraždu jako poruchu pudu sebezáchovy, který je člověku vrozen. Pokud je narušený, může dojít k neuváženému, ale někdy i zcela racionálně zváženému činu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi