Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná nudistka kvůli pandemii přišla o práci: Teď je z ní sexuální poradkyně

Autor: ran - 
10. prosince 2020
09:40

Molly Spocková (32) už odmalička měla ráda, když jí na kůži překáželo co nejméně oblečení. Dnes doma většinou chodí nahá. K nudismu poprvé přičichla v roce 2009 a od té doby na něj nedá dopustit. Radí všem, ať to také zkusí. Teď se bývalá servírka, která přišla kvůli zavřeným restauracím o práci, dala ještě na sexuální koučink.

Žena z Los Angeles v americké Kalifornii ráda chodí nahá nejen doma, ale i na veřejnosti, pokud to okolnosti umožní. Poprvé přišla bez šatů mezi lidi v nudistickém letovisku ve městě Palm Springs uprostřed kalifornské pouště, které je vyhlášené luxusními hotely a restauracemi a také příjemným koupáním. „Když jsem tam jela, byla jsem trochu nervózní, ale jakmile jsem spatřila, jak viditelně dobře se tam lidé ve svých tělech cítí, byla jsem okamžitě jako doma,“ říká Molly.

Tam se věnovala dovolenkovým aktivitám spolu s ostatními naháči - nahá jedla v restauracích nebo třeba hrála tenis. Říká, že bez oblečení se cítí nejen lépe napojená sama na sebe, ale i na okolní prostředí. Její partner Louis (34), když zjistil, jak tráví jeho vyvolená volný čas, ji často doprovází a jde také „na Adama“.

Na rozdíl od Mollyiny tříleté dcery, která se nejraději naopak zahaluje. „Je ještě malá, z naturismu nemá rozum. Já doma chodím pořád nahá, ale to, že ji samotnou to nebaví, je taky naprosto v pořádku. Ráda se čančá a zkouší různé make-upy, zatímco já nenosím nic a na obličej si nic nepatlám,“ vysvětluje Molly. „Myslím ale, že je dobré jí ukázat, že neřídit se vždy a za každou cenu normami může být osvobozující a nakouknout do neznáma za hranice pravidel může být skvělé a zábavné,“ doplňuje.

Když přišla o práci servírky, chvíli přemýšlela, co se životem, ale rozhodla se rychle. „Mám ráda sex, ráda o něm mluvím a mám ráda doteky,“ vysvětluje posun v kariéře. Nyní pracuje jako sexuální poradkyně a instruktorka jógy. Přála by si prý, aby co nejvíce lidí dokázalo v sobě najít sexuální sílu a naučilo se vyjadřovat své niterné erotické touhy.

„Mám za to, že sex a doteky jsou v životě esenciální záležitostí, něco jako jídlo a pití. Chci lidem pomoci k tomu, aby dokázali najít uzdravení, které se v intimitě nachází,“ vytyčila si nemalé cíle Molly.

I když tzv. sexuální koučink poskytuje zatím jen chvíli, vidí prý za svým snažením velké výsledky. „Je krásné sledovat, jak se klient s každým sezením dostává sám k sobě a má se stále víc a víc rád,“ pochvaluje si Molly. Poskytuje i sezení, na nichž se se zájemci o její služby především objímá. Lidé si prý v dnešní uspěchané době na takové věci se svým partnerem kolikrát neumějí najít čas. Takže - objímejte se, je to zdravé (a někdy i zadarmo).

Zobrazit celou diskusi