Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka třinácti dětí zemřela na koronavirus: Rodině hrozí vystěhování!

Autor: rc - 
20. listopadu 2020
20:14

Tragicky zemřela Sonia Partridgeová, která vychovávala třináct dětí! Pětatřicetiletá žena v nemocnici podlehla koronaviru. Děti nejenže ztratily jednoho rodiče, ale rodina navíc čelí problémům. Hrozí jim, že na Vánoce budou bez střechy nad hlavou. Majitel jejich domu je chce vystěhovat, jelikož nemají na nájem.

Sonia Partridgeová milovala svou rodinu. Se svou partnerkou Kerry Ann vychovávala třináct dětí! Dvě děti do partnerství přivedla Sonia a šest její partnerka Kerry. Ovšem ženy, které spolu byly dlouhých jedenáct let, toužily po daleko větší rodině, a tak se rozhodly, že budou mít další děti. Na svět proto přivedly dalších pět dětí, které měly díky dárci spermatu.

Rodinné štěstí však překazila pandemie koronaviru. Sonia, která studovala na porodní asistentku, dostala covid-19 a skončila v nemocnici. Podle Kerry zvládla říct jedno nebo dvě slova. Ovšem v nemocnici se její stav stále zhoršoval. „Byla hrozně slabá a rozhodla se sejmout kyslíkovou masku a potom rychle odešla,“ uvedla pro britský deník Daily Mirror Kerry.

„Bylo těžké říci nejmladším dětem, že odešla s anděly a už se nevrátí domů,“ dodala. Rodina se rozhodla uspořádat pro Soniu veřejnou sbírku, aby jí mohli zařídit pohřeb, jaký si zaslouží. Navíc rodina čelí finančním problémům a hrozí jim, že budou před Vánoci vystěhováni.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi