Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík (23) se mění v „Baby Kena“: Do plastik už vrazil skoro 2 miliony korun!

Autor: ran - 
17. listopadu 2020
10:22

Mladíkovi jménem Tyler Dyvig (23) z amerického státu Severní Karolína se nelíbil jeho zevnějšek, nepřišel mu dost dobrý. Vzal si do hlavy, že přírodu musí za každou cenu napravit. První botox měl v 15 letech  a do úprav zevnějšku už investoval v přepočtu skoro 2 miliony korun. Končit se mu s tím ještě nechce.

Dyvig se zařekl, že v úpravách bude nadále pokračovat, i když už do nich zahučelo téměř 1,7 milionů korun. „Nikdy s tím nepřestanu,“ napsal na sociálních sítích. Začal v patnácti letech, protože se doslechl, že čím dřív se začne, tím lepších výsledků se dosáhne. Nechal si proto udělat, co mohl. Nafouknout rty, nastřelit novou hranici vlasů, zvětšit prsní „svaly“ a vložit implantáty tam, kde by mohl mít své vlastní bicepsy.

Na Instagramu posbíral už 37 800 fanoušků, které evidentně jeho úpravy fascinují a kteří sledují Dyvigovu cestu po operačních sálech estetických chirurgů se zatajeným dechem. Mladíkova touha po plastikách je taková, že prioritně šetří jen na ně a odpírá si jiné věci, jež by mohl za tu závratnou sumu mít. Dřív dokonce ani neváhal lhát o tom, kolik mu je. Aby mu vpíchli první injekci botoxu do čela, předstíral, že už mu bylo legálních 16 let. 

„Pamatuju si, v jakém opojení jsem od doktora odcházel. Byl to tak skvělý pocit, že jsem chtěl okamžitě další injekci,“ svěřuje se. A tak příští měsíc, už po oslavě 16. narozenin, dorazil znovu, tentokrát na přifouknutí rtů. „Byl to jeden z mých největších komplexů už od dětství, protože jako malý jsem se do rtu praštil a pak jak jsem rostl a jizva se mnou, rty začaly být nestejně velké," vysvětluje hlavní motivaci k zákroku. 

Na první chirurgické zásahy mu dali rodiče, teď už si je ale financuje ze svého. Věří, že se kvůli nim nikdy nebude muset zadlužit, místo toho prý raději „tvrdě dře“ a šetří. Odložil i koupi auta. „Pár mých klientů jsou plastičtí chirurgové v Beverly Hills, takže mám spoustu operací zadarmo nebo s velkou slevou,“ dovysvětluje ovšem. Čím se živí, neupřesnil.

Jeho vytčeným životním cílem je vypadat „nóbl a na úrovni“ a mít čím dál tím lepší vzhled, ale prý tak, aby úpravy nepřekročily hranici přirozenosti. Plánuje ještě implantáty do dolní čelisti, brady a ramenou. Jeho nejlepší přítel je „oživlý Ken“ Justin Jedlica. Tak hodně štěstí, Tylere...

 

 

kenny99 ( 17. listopadu 2020 13:50 )

Pošahaný vyhryzek vypadá blbě i po těch zbytečných operacích!😳☹️🤮🤣

DWEI ( 17. listopadu 2020 13:22 )

koment - Taky se divím, že v těchto případech do toho ti plastičtí chirurgové vůbec jdou..... mnoho pošahaných nanynek s touhou vypadat jak Barbie jsou navždy znetvořené

koment ( 17. listopadu 2020 12:09 )

Případ spíše pro psychiatra a o nějaké "lékařské etice" ani nemůže být řeč

Zobrazit celou diskusi