Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Roztleskávačka (17) přišla o nohy kvůli opilému řidiči: Po propuštění z nemocnice ji čekalo překvapení

Autor: jel - 
3. listopadu 2020
20:21

Roztleskávačka Sarah Freiová (17) z amerického Utahu má celý život před sebou. Koncem července se však stalo něco, co jí ho navždy změnilo. Když jela se svými kamarády v autě, čelně do nich narazil opilý řidič. Teenagerka strávila měsíce v nemocnici a přišla o obě nohy. V polovině října ji konečně propustili a domů se s ní jako doprovod vydal obrovský průvod kamarádů a lidí, kteří ji podporují.

Po srážce s opilcem byli zraněni všichni v jejich autě, a navíc byli více než hodinu uvězněni. Zranění Sarah  bylo ovšem nejvážnější. Dívka podstoupila v nemocnici více než dvacet operací a je ochrnutá od pasu dolů. Také jí amputovali obě dvě nohy, takže skončila na invalidním vozíku. „Vnitřně krvácela, měla poškození břišní aorty, zlomená záda a poraněnou míchu, také měla zlomený kotník a kosti v  obličeji,“ stojí na instagramové stránce s názvem „Silní jako Sarah“, kterou založili blízcí, aby dívku podpořili.

Před hrozivou autonehodou byla Sarah roztleskávačka a také členka syracuského golfového týmu. Přátelé jí vyjadřují velkou podporu. Když se v jejich škole konal maturitní ples, byla zrovna v nemocnici. Její kamarád se za ní ovšem zastavil, aby si s ní dal večeři a vyfotil se s ní, na ples se tak dostala alespoň přes videohovor.

Když konečně v polovině října propustili Sarah z nemocnice, čekalo ji obrovské překvapení. Domů ji totiž doprovodil obrovský průvod přátel, sousedů i členů rodiny. Všichni měli stejná trička a spousty balónků. Nechyběly ani kamarádky z roztleskávačského týmu. Když to dívka viděla, neubránila se slzám dojetí. „Neměla jsem tušení, že přijde tak velké množství lidí,“ řekla dojatá teenagerka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi