Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bezpečnostní kamera zachytila bizarní záběry: Na pejskaře zaútočila kočka a stáhla mu kalhoty

Autor: jel - 
1. listopadu 2020
16:02

Zvláštní podívanou zachytila bezpečnostní kamera v tureckém Istanbulu. Na procházejícího pejskaře zaútočila kočičí máma. Odehnat se ji nakonec povedlo až dvěma dalším svědkům podivného incidentu.

Video ukazuje, jak neznámý pejskař venčí svého mazlíčka nedaleko kavárny, když v tom se k nim nečekaně přiblíží kočka. Muž pozná, že chce zaútočit na jeho miláčka, a proto ho vodítkem zvedne do vzduchu. Agresivní zvíře se však nenechá odradit a snaží se k psovi dostat, během toho, co se po psu sápe, skočí na nebohého chodce a dokonce se jí povede mu stáhnout kalhoty.

 

Pejskaři se nedaří žádným způsobem se kočky zbavit a zároveň se snaží chránit svého psa. Na pomoc mu nakonec přispěchá náhodný kolemjdoucí a pracovník kavárny, kterému se podaří zuřivou kočku odehnat. Jeden z nich však k zahnání musí použít dokonce židli.

Majitelé kavárny podle místních médií agresivitu kočky hájili tím, že měla nedávno pět koťat a je velmi ochranitelská. Zuřivě prý útočí na každého psa, který se jen přiblíží k jejím mláďatům. Kočička se jmenuje Azrael, podle kocoura z pohádky o šmoulech, kterého vlastnil zlý Gargamel.

Další podobně šílená setkání ze zvířaty si můžete prohlédnout v galerii:

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi