Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rybář našel v Labi mrazivý vzkaz v láhvi: Autor naznačil sebevraždu?

Rybář našel v lahvi smutný vzkaz: Na sociálních sítích hledají autora
Rybář našel v lahvi smutný vzkaz: Na sociálních sítích hledají autora  (Autor: Facebook)
Autor: jel - 
22. října 2020
05:02

Záhadný vzkaz v lahvi našel tatínek paní Michaely při rybaření na řece Labi. Vzkaz byl velmi smutný a působil, že autor chce skoncovat se životem. Proto se nálezci rozhodli zveřejnit dopis na sociálních sítích a doufají, že se najde člověk, který jej napsal.

„Zajímalo by mě, kdo to byl, co se dotyčné stalo a jak bych jí mohla pomoci. Přiložen byl přívěsek, křížek,“ napsala paní Michaela ve facebookové skupině s názvem Ústečáci sobě. „Bylo to ve velmi specifické lahvi, pokud se najde pravý autor, jistě láhev popíše,“ doplnila, jak chce předejít tomu, aby se k napsání vzkazu přihlásil někdo, kdo jej nenapsal.

Zoufalý vzkaz nese datum 7.8.2020. Někteří z uživatelů Facebooku, kteří příspěvek viděli, se obávají, že se jednalo o dopis na rozloučenou. „Koukám kolem sebe a bezmocně chodím a modlím se, aby si přede mě stoupl někdo, kdo mi řekne jak z tohohle zku*venýho života,“ stojí například ve vzkazu. Závěr je ještě depresivnější. „Slzy za ty, co mě stály úplně všechno. Prosím srdcem o pomoc,“ ukončuje autor svou depresivní zpověď.

Přípěvek zasáhl i mnoho čtenářů, kteří jej viděli. „Ten dopis je opravdu velmi silné volání o pomoc, není tam někde nějaké vodítko? Na papíře, nebo na láhvi?“ zeptala se uživatelka Šárka. „Je to síla, ten člověk volá o pomoc, neví co se životem, nemá pro co žít. Snad je v pořádku, dnešní doba je krutá a člověk v nouzi dělá blbosti,“ dodala Vlasta. Všichni, kdo se pod příspěvkem vyjádřili, doufají, že je osoba, která vzkaz napsala, v pořádku.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi