Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zlatokopky na sítích: Na co si dát pozor při lovu starších boháčů?

Autor: ran - 
26. října 2020
12:30

Je to nový trend na sítích - přítelkyně starších a bohatých mužů ukazují ostatním hromady hotovosti, milionové šperky a kabelky, které jim jejich drahý právě věnoval. Pyšní se také luxusními značkami oblečení, novými auty honosných značek a víkendovými lety do vyhlášených destinací se svým „cukroušem“.

Dokonce se podobně zaměřené dámy spojily do komunity, kde si sdílení svých požitků a zážitků užívají plnými doušky. Třeba jeden z takových skupinových profilů má k dnešnímu dni už 211 milionů uživatelek, zejména ze Spojených států a Kanady.

Jedna z tamních dam dostala například kabelčičku značky Hermès Birkin v přepočtu za 800 tisíc korun a k tomu zlato od Cartiera. Jiná ukazuje nekonečně dlouhý seznam toho, jaké dárky si ještě přeje, aby jí její miláček koupil.

Například jedna z žen, které si ujíždějí na sdělování světu, čím dalším ji její „tatík“ podaroval, natáčí videa, kde pravidelně předvádí své nové kousky. V jiných videích zase radí, čeho se vyvarovat, aby šlo vše v takovýchto typech vztahů jako po drátku a nikde se nic nezaseklo, a co dělat a nedělat, aby „lov“ byl pro obě strany úspěšný.

Jedna z rad, které se od ní zájemkyním dostane, je, aby v počátcích chození nevystupovaly pod svým pravým jménem, ale nějaké si vymyslely. Dále své podobně založené ženy a dívky vybízí, ať si najdou „díru na trhu“. Podle toho, koho si vyberou, mají pak pokud možno upravit své chování. Důležité prý je také dobře zahrát, že ten životní styl, po kterém tak prahnou, už dávno vedou.

A přijde-li řeč na jejich minulost, mají o ní zlatokopky začátečnice mluvit stručně a roztomile, ale zase ne nudně. Mohou tedy ukázat svoji osobnost, ale všeho s mírou. A to proto, aby si všechna témata, o kterých dokáží aspoň trochu zasvěceně mluvit, nevyčerpaly už o prvním večeru. Také z hlediska bezpečnosti je prý lepší neříkat o sobě hned všechno.

Takové zlatokopectví je evidentně věda. Na jiném místě zkušená „kopačka“ klade svým „žačkám“, aby zpočátku žádná nebyla moc vybíravá. „Každý kolem může být váš budoucí výnosný vztah. Vymyslete si obecnou zprávu, kterou budete zahajovat konverzaci, a tu pak posílejte hned, jakmile druhá strana svolí ke kontaktu.“ A když se zadaří a dojde konečně na to, říct si o trochu kapesného? „Neztrácejte čas, buďte přímé. Vyjasněte si, kolik vám asi tak má dávat a výměnou za co.“

A až dívka nabere trochu zkušeností, třeba se přidá k těm, které radí druhým a ukazují „své výsledky“. Ať už to bude nový vůz značky Mercedes-Benz třídy C, anebo třeba záběry na to, jak na účtu naskakují stovky a stovky dolarů během chvíle, které jim tam z druhé strany s takovou rozkoší sype jejich ideální partner.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi