Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné záběry kamery: Poslíček si dovezenou zmrzlinou chladil rozkrok a pak ji klidně předal zákazníkovi!

Autor: ran - 
9. října 2020
22:19

Domovní kamery zachytí ledacos. Nejčastěji nevinný každodenní šrumec, jindy ale třeba zloděje nebo jiné podivné existence ometající se kolem nemovitosti. Občas se narazí i na nějakou tu kuriozitku. Takhle jeden svatební fotograf z města Great Missenden zachytil něco, po čem možná ledaskomu na nějakou dobu přejde chuť na zmrzlinu... 

Mobilní aplikace Ring slouží k tomu, aby monitorovala dění před domem a záběry pak posílá rovnou majiteli do mobilu. Zařídil si ji i jistý Jonathan Terry (31), který pracuje jako svatební fotograf. Dlouho se nic nedělo, nikdo ho nevykradl, ani kočka mu neoznačkovala práh... Až si jednou objednal zmrzlinu.

Pozval si kamarády, všechno měli, jídlo, pití i rozkoukaný film. Ale Jonathanova společnost i on sám ještě dostali chuť na něco sladkého. Obrátil se na proto na vyhlášenou pizzerii a objednal si u nich dovoz jednoho kelímku mražené pochoutky s příchutí narozeninového dortu.

Předávka proběhla a parta se pustila do zmrzky. V tom se Jonathanovi rozdrnčel mobil, volala mu přítelkyně. „Doufám, že ještě nejíte tu zmrzlinu, co vám teď poslali... Aha, jíte. Tak se podívej na záběry z kamery před domem,“ popsal muž pro deník Mirror, kvůli čemu že mu partnerka brnkla.

Na záběrech všechno viděli. Video zachycovalo poslíčka, jak si těsně před tím, než Jonathan otevřel, kelímek se zmrzlinou přikládá k přirození a párkrát si s ní po něm přejede. „Vypadalo to velmi nezdvořile a hodně odporně. Spolubydlící, když to viděl, řekl, že se cítí znásilněný. Fakt nevypadal vůbec šťastně,“ vylíčil, co dělo potom.  

Na jejich stížnost přišla od společnosti velká omluva a nabídka voucherů na další konzumaci. Vzhledem ke zkušenosti s jejich řidičem ale Jonathan tuto možnost nevyužil. „Už si od nich nikdy nic nevezmu, přestal jsem jim důvěřovat,“ vysvětlil.

Od 27. září, kdy se trapná záležitost stala, si muž u této firmy už nic neobjednal. Pizerrie si ale chce očistit jméno, proto po zveřejnění záběrů oznámila, že věc pečlivě prošetří a následně vyvodí patřičné důsledky. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi