Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kocourek nemá srst ani oči: Přesto je „malý mimozemšťan“ králem sociálních sítí

Autor: jel - 
19. září 2020
09:16

Dvanáctiletému bezsrstému kocourovi Jasperovi se v očích udělaly vředy. Kvůli nim mu musely být vyoperovány obě oči. Přes svůj neobvyklý vzhled je velmi populární na sociálních sítích. Má skoro sto tisíc sledujících.

 

Podle majitelky Kelli, která koťátko adoptovala, když mu byly dva roky, se mazlíčkovi v roce 2013 udělal rohovkový vřed na obou očích. Kvůli němu musely být kocourkovi obě oči odstraněny. Přestože nyní vypadá Jasper velmi neobvykle, je králem sociálních sítí. Na instagramovém účtu, kam majitelka přidává mnoho fotek, Jaspera sleduje přes 83 tisíc fanoušků.

Kromě toho, že nemá oči, je podle Kelli kocourek naprosto zdravý, majitelka se domnívá, že bude žít ještě dalších dvanáct let. Jasper byl prý jako koťátko zachráněn přáteli Kelli, kteří jí ho věnovali, protože věděli, že si vždy přála bezsrstou kočičku.

„Zvládá to dobře. Už první den, co jsem ho přivezla od veterináře bez očí, se snažil lézt na gauč i na mé rameno, bylo zajímavé ho sledovat, jak vše dokáže i tak,“ prozradila pro Daily Mail Kelli. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

y1xcvbnm ( 19. září 2020 13:06 )

chudnka , to je týrání zvířete, vypadá jak chlazené kuře.

Zobrazit celou diskusi