Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Svobodná matka 9 dětí nikdy nepoužila kondom: Otěhotněla už podesáté!

Autor: jžk - 
11. září 2020
09:25

Sonya O´Lachlanová vystoupila se svým příběhem v dokumentu televize Channel 5 s názvem „Já a mých 10 dětí“. Jako svobodná matka se totiž stará o devět hladových krků – a desátý je právě na cestě!

Sonya O´Lachlanová a jejích 9 dětí – Nicola (19), Leah (17), Shannon (16), Keon (14), Erin (13), Kye (10), Cana (7), Lewis (5) a Lexi (1) žije v obecním čtyřpokojovém bytě v Southamptonu na jižním pobřeží Anglie.

Nejen, že Sonya vychovává všechny děti sama, ale navíc k tomu čeká dalšího chlapečka. „Někteří lidé tvrdí, že jsou alergičtí na kondomy. To já tvrdit nemůžu, nikdy jsem je nepoužila,“ vysvětlila žena vysoký počet dětí.

V dokumentu může divák sledovat život netradiční domácnosti, který všehovšudy začíná v 6:30 snídaní na směny – celá rodina má totiž jen tři misky.

Když máma v pokročilém stádiu těhotenství konečně vypraví děti do školy, vydá se místo zaslouženého odpočinku na nákup s nejstaršími dcerami.

S přídavky, které dohromady čítají zhruba 13 a půl tisíc, musí vyžít s 3,8 tisíci na týden pro celou rodinu. „Musím všechno nakoupit hromadně, všechny peníze jdou na děti. Nikdy si peníze neschovávám pro sebe,“ vysvětlila Sonya. Všechno vaří od nuly a je rozhodnuta, že její děti budou dobře jíst. „Nedáte jim sice na výběr, co budou jíst, to by pak bylo jako v restauraci,“ směje se.

Být tolikrát těhotná si na Sonye vybralo daň, sama přiznala, že trpí bolestmi zad. Existuje také celá řada rizik, která se pojí s tolika porody. Jsou to vysoký krevní tlak, krvácení a nebezpečnější průběh dalších porodů. Ani to však Sonyu nedonutilo použít nějaký druh antikoncepce, a tak je už podesáté těhotná.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vaber ( 12. září 2020 08:15 )

člověk je přemnožený a takové prasnice k tomu pomáhají

hejhej ( 11. září 2020 18:30 )

Pisálku, ženy používají kondom ??????

TomasLB ( 11. září 2020 18:02 )

Škoda, že pro tupost matky s IQ houpacího koně, musí trpět děti...

Altingerka ( 11. září 2020 16:00 )

Kdyby byla cigi, tak by hrabala prachy ze sociálky a ještě by žadonila o sbírky, tahle si o nic neprosí.

bullshit ( 11. září 2020 14:13 )

Alespoň že jsou všichni světlé barvy a nejedná se o obohacení genofondu doktorem nebo inženýrem z jiného kontinentu...

Zobrazit celou diskusi