Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Psycholog usekl ženě obě ruce sekerou: Nečekaná zpráva překvapila i její nejbližší!

Autor: ran - 
10. září 2020
09:55

Mámě dvou dětí Margaritě nyní již bývalý manžel ze žárlivosti připravil peklo, když ji připravil o obě ruce a jen trochu chybělo, aby na ni vylil i kyselinu. Margarita se z krutého zážitku dokázala neuvěřitelně vzpamatovat. Nejen že je z ní známá bojovnice proti násilí na ženách, ale navíc přišla s překvapující novinkou!

Mladá inspirativní žena se z otřesných zážitků vzpamatovala a jde dál životem za svými cíli. Od nešťastných událostí Margarita Gračevaová (26) ušla velký kus cesty. Že všechno zlé je k něčemu dobré, je oblíbené klišé, v jejím případě ale sedí více než přiléhavě.

Bývalý manžel Dmitrj Gračev (27) ji ze žárlivosti připravil o jednu ruku a druhou doživotně poznamenal. Zavřeli ho na 14 let. Stalo se to teprve před dvěma lety, ale Margarita dnes září štěstím! Má novou krásnou „hi-tech ruku“ a o svém příběhu napsala knihu.

Nyní pomáhá ženám vzepřít se domácímu násilí a řešit vše dříve, než dojde k něčemu podobnému jako v jejím případě nebo i k něčemu horšímu. Chorobná žárlivost jejího bývalého se totiž projevovala už mnohem dříve, než došlo k osudnému útoku.

Mozek muži rozežíralo šílenství z toho, že je mu manželka nevěrná. Jeho povolání psychologa mu bohužel nepomohlo v tom, aby své nenormální a okolí nebezpečné chování dokázal korigovat.

Při zuřivém útoku v roce 2018 svoji ženu svázal a tupou sekerou do ní začal sekat, podle jejích slov asi 40krát. Odsekl jí obě ruce, levou se doktorům ale podařilo zachránit, i když v ní má jen omezený cit a je funkční jen zpola. Dmitrij se pak sám udal na policii.

„Než do mě začal sekat, podíval se, jestli mám spodní prádlo ve stejné barvě. Naštěstí jsem neměla, protože kdyby ano, usoudil by, že jsem se ten den chystala za svým neexistujícím milencem. Měl i připravenou karafu s nějakou tekutinou, jsem si jistá, že to byla kyselina. Kdybych si to ráno vzala jinou podprsenku, určitě by to na mě vychrstl. A nebo jsem tu už nemusela vůbec být,“ popsala útok bývalého manžela Margarita. 

Po útoku se sblížila s mužem a na sociálních sítích sdílela zprávu o překvapení, které nachystala pro své nejbližší. Namísto svatby jim totiž oznámila, že už vdaná dávno je! „Jsem šíleně šťastná,“ napsala v příspěvku, z něhož vyplynulo, že si své ano s vyvoleným řekli už před rokem. Její nový manžel Maxim si může gratulovat. Silnější oporu do života by mohla najít jen těžko.

  

tlum2 ( 11. listopadu 2020 16:54 )

Já teda nevim, ale v čtvrtym odstavci čtu, že to byl psycholog. M*dnou může každýmu, proč ne i psychologům.

spybot ( 11. září 2020 03:39 )

Psychopat je správně, ran to trochu popletl.

latecia ( 10. září 2020 21:57 )

Tihle raplove co jim mrda maji v sobe jedinou emoci- nenavist. A vzdycky si duvod nekoho nenavidet najdou. A kdyz zadny neni, vytvori si ho v hlave. Chteji lidem kolem sebe znicit zivot...zenska je frajerka pze misto aby se litovala tak ukazuje ze toho psychouse ma u zadku a ze je spokojena. To na*** kazdeho sociopata.

cesky_novinar_ ( 10. září 2020 13:06 )

Proč se v článku nepíše, že se to stalu v Rusku, v Serpuchovu a že Gračevov je Rus?
Cenzura?

frantacizek ( 10. září 2020 12:21 )

v nadpisu zmińujete psycholog, v článku už nikoliv. Příliš nevěřím tomu, že by člověk, který se právě zabývá psyché a umí s ní pracovat nejen u sebe, ale i pacientů, by byl schopen něčeho tak hrůzného a nesmyslného. Musel by se stát sám nemocným člověkem - psychotikem, což taky není možné ze dne na den, jedině snad v důsledku nehody a poškození mozku, anebo pak dlouhodobým užíváním psychotropních látek, což ale v článku zmíněno nebylo

Zobrazit celou diskusi