Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krásná dívka si koupila novou halenku: Brutálně jí popálila ňadra!

Autor: ran - 
15. července 2020
20:56

Adaru Grahamovou (19) z anglického města Cleethorpes na internetu nalákala pěkná halenka se vzorem za krásných 450 korun. Objednala si ji, chvíli nosila a pak se nestačila divit! Kvůli kovovému zapínání musela vyhledat lékařskou pomoc. Varuje teď ostatní před podobně špatnou koupí, jakou udělala ona.

Na fotografiích, které Adara zveřejnila na sociálních sítích, je vidět, jaké nepěkné stopy jí halenka zanechala na ňadrech a horní části břicha. Kůži má posetou ošklivými popáleninami. Bere na ně antibiotika, protože se jí ranky po puchýřích zanítily. Zranění jí měly způsobit kovové kroužky na zapínání.

Na svých sociálních sítích mladá žena zveřejnila fotografie oněch pochybných háčků s podivně zašlým vzhledem, které vypadají jako částečně rezavé. Na profilu varovala ostatní nakupující, aby si dali na výrobek i daný e-shop pozor. Dodala, že v den, kdy si hadřík na sebe vzala, nebylo horko a navíc ho nosila jen v interiéru.

Její příspěvek přitáhl velkou pozornost, získal 32 000 kliknutí na tlačítko „Líbí se mi“ a ženy zaplavily profil svými komentáři. „Přesně proto by se měly všechny kovové součásti oblečení testovat, měly by být bez niklu a vyrobené z nerezového materiálu. Nechtěla bych být teď v tvé kůži. Ať to brzy zmizí!“ napsala jedna.

Jiná Adaře s ulehčením poděkovala, že ji varovala právě včas. „Koupila jsem si ten samý top, nestihla jsem si ho ještě ani vyzkoušet. Po tvé zprávě jsem jim ho hned vrátila. Uf, bylo to jen tak tak,“ napsala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi