Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž se znetvořeným obličejem šokuje svět: Zpívá jak anděl a umí i krásně malovat!

Autor: ran - 
9. června 2020
15:54

Jilam Samsona (39) z filipínské provincie Zamboanga Sibugay se narodil s vrozenou deformací obličeje. Vždy se musel vyrovnávat se šikanou od spolužáků a dalších vrstevníků. Pak zjistil, že krásně zpívá a umí malovat, a vše se změnilo! 

Narodil se se zcela deformovaným obličejem - ústa i oči má pokřivené, nejvíc pozornosti ale upoutá jeho nos. Za život si kvůli tomu prošel peklem. V den, kdy poprvé zazpíval na školním vystoupením, ho spolužáci začali respektovat. Jilam se pak stal pravidelným účinkujícím na školních akademiích a dalších školních akcích.  

A našel útěchu nejen ve zpěvu. Objevil v sobě také výtvarný talent. V dospělosti se živí malováním pro město, jeho malby zdobí zdi nejedné školy a úřadu v jeho bydlišti. K tomu si přivydělává zpěvem. Zakázek má spousty, jezdí vystupovat při různých příležitostech i do okolních měst, napsal Daily Mail.   

„Pokud jste někdo nešťastní se svým životem, z toho, jak vypadáte nebo z problémů, které máte, najděte si něco, co bude jenom vaše, co budete mít rádi a díky čemu se budete cítit výjimečně,“ říká Jilam.

V době koronaviru se však ani v jeho domovině žádné akce nekonají, zdroj příjmu proto Jilamovi vyschl. Začal se tak nahrávat a svoje videa zveřejňovat na internetu. Jeho hlas i příběh se tímto způsobem dostal mezi mnohem více lidí, než kolik ho mělo možnost slyšet doposud.

Určitě tak může dodat i nějakou tu inspiraci a motivaci každému, kdo tápe, jak se dostat ze své znevýhodněné situace, jak porazit předsudky a uniknout ze začarovaného kruhu neštěstí.    

baronessa ( 9. června 2020 18:20 )

Při dnešních možnostech plastické chirurgie doufám, že si brzo bude moci dovolit zaplatit operaci, která z něj udělá pěkného muže.

lunatic ( 9. června 2020 17:30 )

Ale - to je nepěkné,nazývat jej znetvořeným - co když je tento muž nadstandartně atraktivní a znetvoření jsme my,ostatní .Ostatně,stejně lze nahlížet i na předsedu hnutí trikolora,ne?

Monikay ( 9. června 2020 16:15 )

myslím že s dobrým plastickým chirurgem by se to hodně zlepšilo

Zobrazit celou diskusi