Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Andrea chce ty největší rty na světě: Utratila za ně již desítky tisíc

Autor: jel - 
23. května 2020
20:31

Bulharka Andrea Ivanovová (22) od roku 2018 podstoupila více než dvacet zákroků na zvětšení rtů. Zatím poslední absolvovala v úterý a na Instagramu hned hrdě zveřejnila fotku svých děsivě zvětšených úst. Než však začala s proměnou, byla to přirozeně vypadající bruneta.

Andrea je na svůj současný vzhled patřičně hrdá a na svém profilu má téměř 2000 fotek, na nichž je většinou ona, případně jde o novinové články, které jsou o ní. A někteří fanoušky skutečně její neuvěřitelně velké rty oceňují.

„Větší jsou lepší,“ napsal jeden k fotce po posledním zákroku. „Miluju Andreiiny rty,“ dodal jiný. Dokonce ji nazvali „skutečnou Barbie“ a tohle údajně není konec její proměny, mladá Bulharka tvrdí, že chce ve zvětšování i nadále pokračovat.

„Cítím se skvěle, že je mám větší. Někteří lékaři si myslí, že je to už dost, přesto je stále chci větší,“ napsala Andrea a posteskla si, že na další zákrok bude muset počkat aspoň dva měsíce. Jedna injekce stojí v přepočtu okolo čtyř tisíc, ale dívka už údajně ztratila přehled o tom, kolik za proměny utratila.

Je až k neuvěření, že roztomilá bruneta s dlouhými vlasy, kterou vidíme na fotce z jejího profilu, je tatáž žena. Desítky zákroků, ji totiž změnily k nepoznání.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Martin Lapáček ( 24. února 2021 23:34 )

Má držku jak rozšlápnutý pomeranč...

marlen52 ( 24. května 2020 15:46 )

holka buď nemá zrcadlo nebo mozek

vosavopruz ( 24. května 2020 11:24 )

zlatý komunisti

vikiki ( 24. května 2020 09:24 )

rty má jak řitní otvor při hemoroidech v pokročilém stadiu

baronessa ( 24. května 2020 08:25 )

Ano, je to opravdu neuvěření. Že je pořád ještě venku a není v uzavřeném oddělení léčebny. Kdo si tak odpudivě zhyzdí zdravý obličej, není normální. Stejně jako úchylové, co jí fandí.

Zobrazit celou diskusi