Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dům jako z hororu nabízí majitelka za odvoz: Prý v něm straší její mrtvá příbuzná

Autor: jel - 
4. května 2020
18:49

Nezvyklá nabídka se objevila v březnu na sociální síti Facebook. Sylvia Mclainová z americké Louisiany zveřejnila fotografii domu s tím, že je k dispozici zdarma. Celá věc má dva háčky, nový majitel totiž můsí stavbu přemístit na jiný pozemek. A co víc, podle bývalých obyvatel a sousedů v ní straší! 

Celý inzerát nejprve vypadá velmi lákavě, bydlení zdarma by bral určitě každý. Komentáře pod příspěvkem však naznačují, že do tohohle domu by se asi dobrovolně nikdo nastěhovat nechtěl. Sousedé ho dokonce strovnávají s hororovým domem ve městě Amityville. Ten leží na Long Islandu a jeden muž tam vyvraždil celou svou rodinu. 

„Nemovitost je úžasná, ale dům je poněkud znepokojující v případě, že si zrovna neužíváte kontakt se světem duchů,“ napsal pod inzerát Gypsy Dawn, který tvrdí, že byl jeho posledním nájemníkem. 

Mnoho nájemníků a sousedů psalo o tom, že v domě zažili neobvyklé věci, nikdo se však nevyjádřil konkrétně. Situaci osvětlila pro Daily Mirror Dawn Vallot DeCloutová, jejíž rodina prý koupila dům v 19. století a patřil jí až do osmdesátých let.

Duchem, který v domě straší je údajně její prababička Adele, která tam v jedné z místností zemřela. Dawn řekla, že v domě často slýchali zvuk podobný chrastění hrnců na sporáku. „Znělo to jakoby někdo zvedl pokličku a nahlédl do hrnce, ale v kuchyni nikdo nebyl,“ sdělila Dawn a dodala, že duch její prababičky však není zlý.

Objevilo se údajně několik zájemců, kteří chtěli dům přesunout, když se však dozvěděli, že přesunutí domu by vyšlo v přepočtu na dva miliony korun, zájem rychle ztratili. Nyní se však údájně našel někdo, kdo o dům stojí a tak bude rozdělen na čtyři části přesunut a na novém pozemku opět sestaven.

Zobrazit celou diskusi