Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sedmiletému chlapci sebral koronavirus maminku i babičku: Tatínek bojuje o život

Autor: DH - 
18. dubna 2020
19:53

Sedmiletý školák přišel kvůli zákeřnému koronaviru o milovanou maminku i babičku. Jeho utrpení ale bohužel nemusí zcela skončit. V nemocnici totiž o život bojuje i jeho tatínek. Přátelé už chlapci sbírají peníze, aby nezůstal na dlažbě.

Devětačtyřicetiletá maminka zemřela na covid-19 patnáctého dubna v domě, kde bydlela s rodinou. Čtyři dny předtím přitom na zákeřný vir zemřela i její matka (†84). Malý Evan Cadby (7) tak během pár dní přišel o dvě nejbližší ženy svého dosavadního života.

Pro malého chlapce začali lidé na sociálních sítích sbírat peníze. V současné době už mu lidé na život přispěli téměř 300 tisíc korun. Školák totiž může trpět ještě víc. V nemocnici museli kvůli koronaviru ve vážném stavu hospitalizovat i jeho otce.

Matka Julianne Cadbyová pracovala šestnáct let ve specializovaných službách, 30 let se věnovala práci ve zdravotnickém výboru ve velšském městě Cardiff.

„Rodinám a přátelům posíláme naši nejhlubší soustrast. Modlíme se za vás v této smutné době,“ uvedl Juliannin zaměstnavatel.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi