Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Místo cestování aspoň vzpomínají: Zazobanci zveřejňují své nejlepší zážitky z létání

Autor: jel - 
27. dubna 2020
05:10

Poté, co většina zemí zakázala kvůli pandemii koronaviru cestování, se nadšení dobrodruzi rozhodli alespoň společně sdílet své největší zážitky. Na sociální sítě nyní přidávají fotky svých nejpamětihodnějších zkušeností z letadel.

Lidé, kteří nyní nemohou cestovat, zveřejňují historky doplněné fotografiemi z výletů, na něž podle svých slov nikdy nezapomenou. Pro někoho byl takovým zážitkem neuvěřitelný výhled z okna, pro jiného zase první zkušenost s letem v první třídě.

Jeden z cestovatelů například uvedl, že on a jeho snoubenka byli při letu ze Singapuru do Tokia jedinými pasažéry v první třídě. „Byli jsme jediné dvě osoby v první třídě a byznys třída byla úplně prázdná,“ vzpomíná na zážitek. Podobnou zkušenost měla i jiná žena, která dodala, že když letěla v první třídě zcela sama, mohla si aspoň dát tolik sprch, kolik chtěla.

Jiné výletníky naopak zaujal nádherný výhled, který se jim při letu naskytl. „Byl to úžasný pohled a moje máma, která financovala cestu (bylo nás devět), celou tu nádheru zaspala,“ popsala žena svůj zážitek, o který její maminka bohužel přišla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi