Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dojemné foto: Nekončící lásku stařečků nezastavila ani karanténa! Muž své paní obarvil vlasy, aby se cítila zase šik

Autor: rc - 
9. dubna 2020
16:42

Sociální sítě dojala fotografie  Ezry Shapiro (92) a jeho manželky Beloved (89). Stařenka si kvůli pandemii koronaviru nemohla dojít ke kadeřnici. Její manžel se proto rozhodl, že jí vlasy nabarví sám. Moment, kdy Ezra láskyplně pečuje o svou ženu, zachytil na fotoaparát jejich vnuk a publikoval ho na sociálních sítích.

Beloved  a Ezra Shapirovi si řekli své ano před sedmašedesáti lety. Manželé pocházející z Izraele vychovali čtyři děti a už mají deset vnoučat a sedm pravnoučat,. Ovšem přes všechna ta léta se mají rádi stejně jako v začátcích jejich vztahu.  

Kadeřnictví v Izraeli kvůli šíření koronaviru uzavřela služby, a tak Beloved nemohla jít ke kadeřnici jako obvykle. Manželé se stali senzací sociálních sítí poté, co jejich vnuk Yael Shapira Avraham na sociální síti Facebook zveřejnil fotografii, na které Ezra své ženě v dobách karantény láskyplně barví vlasy!

„Toto jsou moji prarodiče. Jemu je dvaadevadesát let. Za každé situaci se můj dědeček bojí, aby se moje babička cítila dobře a mohla o sebe pečovat. Takové věci nevidíte každý den,“ napsal k fotografii Yael.

„Obrázek reflektuje všechnu jejich lásku, jak jí barví vlasy, lakuje jí nehty,“ řekl Yael pro britský deník Metro.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi