Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šmoula šílenec? Kanaďan si nechává potetovat celé tělo na modro

Autor: jžk - 
11. března 2020
18:44

Hezky postupně a trpělivě si od roku 2017 tetuje své tělo na modro. Kanaďan Donnie Snider (26) z Ontaria se čím dál tím víc podobá šmoulovi či mimozemšťanovi ze slavného klipu skupiny Eiffel 65!

Bývalý samotář a řidič vysokozdvižného vozíku začal se zdokonalováním svého těla v roce 2017, kdy mu jeho sestra potetovala část nohy a chodidla. Od té doby se snaží zamodřit každou jeho část. „Upřímně? Prostě se mi to líbí. Určitě je to nápadné, ale myslím si, že modrá je nádherná barva,“ popsal svůj vzhled Donnie, který si opravuje starý autobus a živí se prodejem originálních náušnic.

Se svou proměnou na neidentifikovatelnou modrou bytost se dělí s téměř pěti tisíci fanoušky na Instagramu, kde ho můžete vyhledat pod jménem trism_driver. Nejen tam mu píší lidé z celého světa, aby se podělili o svůj názor na jeho netradiční vzhled.

Komentáře se většinou dělí na ty, kteří tetování obdivují a ty, kteří z něj jednoznačně nejsou nadšeni. „Jejich otázky jsou nekonečné, mnoho lidí je na tetování zvědavá a já se jim nedivím,“ řekl mladý muž a dodal: „Otázky od cizích lidí týkajících se stavu mých genitálií vzrostly o 10 000 procent.“

Předtím, než se Donnie rozhodl pro radikální proměnu, přiznal, že se dlouho vyhýbal společnosti. Chybělo mu totiž sebevědomí, které objevil díky své lásce k „body artu“. „Několik let jsem se ze strachu čím dál víc držel stranou, snažil se udržet na uzdě své nepříliš pragmatické nápady a z toho mi bylo mizerně. Rozhodl jsem se přestat skrývat, přestat stagnovat a změnit svůj život tak, jak jsem ho chtěl žít, jak bych ho rád žil,“ popsal příběh za jeho šíleným vzhledem.

Donnie Snider tak inspiruje spousty lidí a ukazuje jim, že se dá žít šťastně a poctivě i jinak, než konzervativním způsobem. Je zvyklý na spoustu urážek, z nichž většina je předvídatelná a dá se zařadit mezi „nelichotivé srovnání s jinými modrými věcmi“, nejvíc ho ale dokáže naštvat, když si o něm někdo myslí, že nepracuje nebo žije ze sociálních dávek. „To bych raději jedl jídlo z popelnic!“ vyjádřil se k tomu. „Cítím se jako bych byl znovunabytý. Mohl bych se teď stát milionářem, nebo se přestěhovat na Mars.. Nebo prostě dál prodávat své náušnice a opravit svůj bus,“ dodává lišácky modrý muž.

panchovilla ( 12. března 2020 10:53 )

Anglicky mluvící země byli vždy vyspělé,plné lásky a inovativních nápadů

Jabdabadu ( 12. března 2020 08:01 )

Dnes je potetovanej kdejakej idio..t!
Každej z nich si myslí jak je originální a přitom je to jen orazítkovanej DEB..IL !

Jabdabadu ( 12. března 2020 07:59 )

Asi tak...👎🤮

barracuda.sro ( 11. března 2020 19:28 )

Vesmír a lidská blbost jsou nekonečné !!

Zobrazit celou diskusi