Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena odjela do Turecka na plastiku hýždí: Zemřela přímo na operačním stole!

Autor: rc - 
22. února 2020
20:34

Po dokonale tvarovaném pozadí toužila Melissa Kerrová z anglického hrabství Norfolk. Britka se proto rozhodla, že odjede do Turecka a tam podstoupí plastickou operaci hýždí! Operace však dopadla tragicky. Jednatřicetiletá žena při zákroku zemřela.

V listopadu minulého roku si Melissa Kerrová sbalila kufry a odcestovala do Turecka. Jednatřicetiletá Britka pocházející z anglického města Gorleston ležícím v hrabství Norfolk tam však nejela objevovat památky, ani si užívat slunného počasí na plážích.

Melissa jako mnoho žen po celém světě toužila po dokonalé postavě a v Turecku se hodlala svěřit do rukou plastických chirurgů, po nichž chtěla, aby jí vymodelovali brazilský zadeček. Při brazilském liftingu hýždí se vezme tuk z jiných částí těla a transplantuje se do hýždí. Tím hýždě dostanou dokonalý tvar.

Operaci podstoupila v nemocnici Medicana Haznedar, která leží nedaleko Istanbulu. Ovšem při zákroku nastaly komplikace. Melissa dostala plicní tukovou embolii, což je případ, kdy dojde k blokaci cévy tukovými buňkami. Lékařům se ji už nepodařilo přivést mezi živé.

Náhlým odchodem Melissy je zdrcená rodina i její přítel. „Slovy nedokážu popsat bolest a žal, kterým si procházíme, život bez ní už nebude stejný. Hluboce ji postrádáme a nic nedokáže zaplnit prázdnotu, v níž jsme se ocitli,“ uvedla její sestra Natasha Kerrová, která je dvojčetem Melissy, na stránce JustGiving, kde založila veřejnou sbírku, při níž se podařilo vybrat 1 685 liber (cca 50 tisíc Kč). 

Melissa pracovala jako psychologický poradce pro charitu a zároveň jako dobrovolnice pomáhala obětem domácího násilí. „Budu tě nadále milovat celým mým srdcem do posledního dechu,“ napsal její přítel Skye Birch na Valentýna na Facebook a přidal fotografie, na nichž je s Melissou.

starymlok ( 22. února 2020 22:56 )

Takovou jako máš tlamu

jasnovidec01 ( 22. února 2020 22:13 )

chtěla velkou pr..del tak má po prd..eli,koukám že to nechtěla jen větší zadek ale podle fotek těch zvětšenin už asi měla povícero ..takhle to dopadá když není někdo spokojen se svou postavou..kdo čím zachází tak pak rychle odchází...

kralovna-vsech-mori ( 22. února 2020 21:26 )

To chtěla takovou tu obrovskou kopací pérdel?

Zobrazit celou diskusi