Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chtěli se milovat až při svatební noci, jenomže to nešlo! O 5 let později byla nevěsta stále panna

Autor: jžk - 
27. ledna 2020
20:25

Courtney Nokesová potkala svého muže Blaina na biblickém shromáždění, když jemu bylo 18 a jí pouhých 16. Zamilovali se do sebe a žili bok po boku v souladu s jejich vyznáním, včetně dodržování slibu čistoty, který chtěli naplnit až při svatební noci. Čekalo je ale nepříjemné překvapení!

Blaine a Courtney se zasnoubili v červenci 2013 a svatbu naplánovali na 26. dubna 2014. S tím, že s pohlavním stykem počkají do svatby, souhlasili oba. Kromě plánování obřadu se pár zabýval i přípravami na svou první noc. „Když se svatba blížila, cítila jsem se připravená a přitom strašně nervózní, ale odhodlaná udělat tak zásadní krok,“ přiznala Courtney. O zvláštním příběhu manželů informoval britský portál Mirror.

Když se jim o svatební noci nepodařilo styk uskutečnit, mysleli si, že je to tím, že jsou nezkušení a po náročném dni unavení. Když se ale situace opakovala i několik týdnů poté, začalo to být novomanželům podezřelé. Courtney si zpětně uvědomila, že do její pochvy bylo obtížné vložit cokoliv i před prvním pokusem o pohlavní styk, hlavně tampony.

S manželem se pak o sex pokoušeli každou noc, stejně neúspěšně. Tehdy poprvé narazili na internetu na pojem „vaginismus“ a Courtney se rozhodla navštívit odborného lékaře.

Ten ji odkázal na sexuální a fyzické terapie, které ale byly na mladou ženu moc. Do vaginy si měla zavádět plastové dilatátory, což zpočátku pomáhalo, ale stále to nezmírňovalo ženino nepohodlí. Rozhodla se s terapiemi přestat a nastalo čtyřleté období, kdy se o pohlavní styk se svým manželem vůbec nepokusili. „Překvapilo mě, že to, že nemůžeme mít sex, trápí spíš mě než mého muže,“ uvedla pro zpravodaj Mirror.co.uk a dodala: „Prý mu nemůže chybět něco, co nikdy neměl.“

Manželé sice měli i intimní život, kdykoliv se ale přiblížili k ženiným genitáliím, její svaly se ještě více sevřely a znemožňovaly jakýkoliv pokrok. V březnu, měsíc před jejich pátým výročí svatby, našla Courtney na facebooku podpůrnou skupinu pro lidi s vaginismem. „Překvapilo mě, že touto poruchou trpí tolik lidí,“ přiznala. Na základě sdílených zkušeností jiných žen se rozhodla léčbu podstoupit znovu. „Ve skupině jsem našla i fyzioterapeuta pánevního dna a nakoupila nové, silikonové dilatátory,“ nadšeně popisuje zlom v léčbě.

Lékař jí doporučil znecitlivující krém s aloe, který pomáhá na pocity pálení a bolesti. Postupně přecházela na stále větší dilatátory a v kombinaci s dechovým cvičením a masážemi konečně mohli mít s manželem sex. „Sblížilo nás to! Když jsme konečně s Blainem souložili, řekl mi, že se mi cítí tak nablízku jako ještě nikdy předtím. Naše těla se doslova spojila v jedno, náš vztah je najednou intimnější. Konečně si můžeme plnohodnotně užívat manželství,“ dodala Courtney, která sama založila menší podpůrnou skupinu pro ženy s podobným problémem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi