Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilá zdravotní sestra vypadla ze 4. patra na beton: Zázrakem přežila!

Autor: lm - 
25. listopadu 2019
19:42

Štěstí v neštěstí měla 22letá Megan Heidgerdová z americké Floridy, která v opilosti vypadla z okna ve 4. patře. Dvanáctimetrový pád na beton totiž jako zázrakem přežila! Mladá kráska kvůli incidentu sekla s alkoholem.

Zdravotní sestřičce z floridského města Pensacola se málem stala osudnou kombinace vodky a whisky s prášky proti depresi, které dostala krátce předtím na bipolární poruchu. „Nikdy předtím jsem na prozacu nebyla. Vím, že se nemají míchat prášky a alkohol, ale v tu chvíli jsem o tom nepřemýšlela, nebo mi to bylo jedno,“ přiznala.

Megan Heidgerdová v podroušeném stavu vypadla z okna, když se ho snažila otevřít. Zřítila se z 12 metrů přímo na beton. Při pádu si zlomila pravou nohu a čéšku, levou si rozřízla o plot a utrpěla zranění hlavy, které si vyžádalo na 20 stehů. Jako zázrakem však přežila.

„Když jsem padala, snažila jsem se zachytit něčeho na budově. Hlavou jsem se udeřila o beton, ale neomdlela jsem. Myslela jsem, že umřu. Říkala jsem si: Tak to je konec,“ popsala hororový moment.

Podle lékařů měla žena velké štěstí, že se při pádu napíchla levou nohou na plot, což zbrzdilo její pád. Megan si to patrně uvědomuje, protože po nehodě sekla s alkoholem. „Už nebudu pít. Za to mi to nestojí. Skončila jsem s tím jednou pro vždy,“ uvedla s tím, že se rozhodla o svůj příběh podělit, aby varovala ostatní před mícháním antidepresiv s alkoholem. 

pfoto1 ( 25. listopadu 2019 20:26 )

Jestli se jednalo o okno nemocničního pokoje či ambulance a ona byla v práci, tak informace o tom, že se jedná o zdravotní sestru dává smysl. V opačném případě nechápu, proč nečteme zároveň o její rase, vyznání, sexuální orientaci ap.?

Zobrazit celou diskusi