Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena ukázala, jak na zamrzlé čelní sklo: „Tenhle zlepšovák vám změní život!“ slibuje

Autor: DH - 
21. listopadu 2019
16:37

Britka Angela, maminka a řidička, na svém facebooku uveřejnila video, na kterém předvedla svůj svérázný způsob, jak ráno čistit čelní sklo od námrazy. To, jak to dělá, vzbudilo nejen na sociálních sítích nadšení.

Angela Hicklingová, tak jako miliony lidí po celém světě, v zimě každé ráno trpěla tím, že musela promrzlýma rukama čistit sklo svého automobilu dřív, než mohla odvézt děti do školy. Ona se ovšem rozhodla, že to tak nenechá, a vymyslela úctyhodný zlepšovák.

K vytvoření pomůcky na čištění skla od námrazy použila Angela obyčejnou prázdnou nádobu od čističe koberců s kartáčovým nástavcem, který funguje jako škrabka. Nádobu ráno před odchodem k autu žena naplnila horkou vodou a pak už stačilo sledovat, jak námraza mizí přímo před očima.

Žena umístila video a fotografie „vynálezu“ na svůj facebook se slovy „Jsem génius“ a okamžitě tím strhla vlnu nadšení.  Její příspěvek posbíral 2000 liků a sdílelo ho více než sedm tisíc uživatelů. „Totální ,změna hry‘. Věděl jsem, že tahle věc je kouzelná, ale tohle mi vyrazilo dech,“ napsal jeden z nadšených uživatelů.

Otázkou zůstává, zda nová metoda vyřeší problém prudkého ohřívání promrzlého skla. Při aplikaci horké vody totiž v některých situacích může prasknout.

nika70 ( 21. listopadu 2019 17:42 )

Akorát než sedne a nastartuje, tak ji i ta horká voda na skle zmrzne.

pfoto1 ( 21. listopadu 2019 17:38 )

To jako vážně? Horká voda rozpouští námrazu? Tak tohle mi opravdu změní život!

barracuda.sro ( 21. listopadu 2019 17:13 )

Tak to bych v životě neudělal,daleko lepší je smíchat ocet s vodou a nastříkat na sklo a chvilku počkat.Námraza sleze pomalu sama.

Zobrazit celou diskusi