Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vincent (9) šel na Pride převlečený za ženu: Nechceme skrývat, kdo ve skutečnosti je, říká jeho máma

Autor: rc - 
19. srpna 2019
18:55

Ve zlatých třpytivých šatech s blond parukou a výrazným make-upem se objevil na Los Angeles Pride teprve devítiletý chlapec! Jeho máma Elizabeth Leyva (33) ho podporuje s tím, že nechce, aby její syn skrýval, kdo doopravdy je. Vincent Garcia, který si osvojil alter ego DunkaShay Monroe, má dokonce profil na instagramu, kde pomalinku sbírá víc a víc fanoušků.

Debut na Pride v americkém Los Angeles měl Vincent Garcia. Devítiletý chlapec se na průvodu ve městě andělů objevil ve zlatých třpytících se šatech a paruce podle Marilyn Monroe.

Na průvodu však nebyl sám, doprovázela ho tam jeho máma Elizabeth Leyva, která svého syna podporuje a nechce, aby v sobě potlačoval své pravé já. Podle Elizabeth Vincent začal vytahovat ze skříně její šaty už ve dvou letech, tehdy prý již experimentoval s jejím make-upem a promenádoval se po domě.

O několik let později za ní přišel s tím, že si myslí, že by mohl být gay. „Mami, musím ti něco říct, ale nevím, zda se nebudeš zlobit,“ zavzpomínala na slova svého syna Elizabeth pro Metro.

„Ujistila jsem ho, že mi může říct naprosto cokoliv. Chtěla jsem, aby věděl, že se mnou může v klidu mluvit. Poté mi řekl, že si myslí, že by mohl být gay. My jsme vždy byli velice otevření ke svým dětem a odpovídali jsme na otázky, které měly ohledně světa, tak Vincent věděl o LGBT komunitě a co to znamená být její součástí,“ uvedla Elizabeth. „Řekla jsem mu, že ho bezpodmínečně miluji a ve všem ho podporuji,“ dodala.

Elizabeth, která kromě Vincenta vychovává ještě další tři chlapce, proto neznepokojilo, když se v průvodu její syn objevil v ženských večerních šatech a začal si říkat DunkaShay Monroe. Přízvisko Monroe má odkazovat k písničce, kterou Vincentovi zpíval jeho otec. V skladbě se zpívá o Marilyn Monroe. „Můj vzkaz pro ostatní rodiče je, aby se nebáli nechat své děti ukazovat, kdo jsou,“ uvedla Elizabeth, která s Vincentem na průvodu sklidila aplaus. Vincent si pod jménem DunkaShay Monroe založil i instagram, kde pomalu získává fanoušky.    

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině