Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (16) přišel na ostrově sexu o panictví se dvěma prostitutkami, jednu z nich si chce vzít

Autor: shp - 
18. prosince 2018
19:25

Bez dovolení vzal svému otci kreditku a objednal si s ní batoh a pouzdro na mobil s logem Sex Islandu (ostrova sexu). Oba předměty byly soutěžní a chilský chlapec Brian (16), který žije v New Yorku, díky jednomu z nich vyhrál výlet snů. Nezletilý hoch zamířil na nechvalně proslulý ostrov, kde se nachází stovka prostitutek a drogy tam váží po kilech. Přišel na něm o panictví.

I když se otec na Briana zlobil, dovolil mu na ostrov sexu v Karibiku vyrazit poté, co zjistil, že všechny prostitutky jsou na něm testovány kvůli pohlavním chorobám. Chlapci se výlet na místo plné hanbáren a hektolitrů alkoholu nepřekvapivě líbil. Dle očekávání na něm přišel o panictví. A to dokonce při trojce se dvěma dívkami. Do jedné z nich se zamiloval.

Chci si ji vzít. Ona říká, že chce přijet a žít ve Spojených státech. Nechal jsem si její číslo a doufám, že ji brzy uvidím,“ řekl britskému deníku The Sun o rajdě z Venezuely, do které se zakoukal. Chlapec se už nemůže dočkat, až se vrátí po výletu do školy, kde všem ukáže fotky, které pořídil. Stejně jako vylíčí barvité zážitky, které se na místo neřesti odehrály.

Chci, aby všechny děti, které se mi ve škole posmívaly, viděly, jaký muž teď jsem. Měl jsem dvě holky a ony neměly žádnou,“ prohlásil. Že už není panic, je moc rád. V minulosti byl vrcholem jeho sexuálního života polibek. Holku si sice snažil najít na Tinderu, ale ke skutečnému rande se ve finále nikdy neodvážil.

villon ( 19. prosince 2018 22:43 )

Dojemný příběh, snad se mu ta dívka ozve, to bi teprve ty blbý spolužáci závyděli. Jen aby jim nebránili ridiče.

žanyn ( 19. prosince 2018 20:24 )

I když se otec na Briana zlobil, dovolil mu na ostrov sexu v Karibiku vyrazit poté, co zjistil, že všechny prostitutky jsou na něm testovány kvůli pohlavním chorobám.... Jo - to už tam jsou skoro jako za bývalé totality, kdy se venericky pravidelně prohlížely nejen všechny ženy, ale i chlapi.... Inu-dnes je přece svoboda a demokracie. .. Dokonce i pro venerické choroby, jak známo.

Zobrazit celou diskusi