Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívenka (10) se kvůli šikaně pokusila zabít v den svých narozenin: Šokující foto z nemocnice

Autor: ital - 
14. listopadu 2018
18:42

Britka Jess Brown sdílela na internetu fotky své desetileté dcery Lilly-Jo, jak leží na lůžku v nemocnici poté, co se pokusila o sebevraždu kvůli šikaně od spolužačky. Ta ji fyzicky týrala kvůli její nadváze. Jess chodila do školy řešit problémy každý den po dobu 12 týdnů. Říkala, že agresorka její dceru tahala za vlasy, tloukla hlavou o zámek dveří a šlapala po ní. Škola se tím ovšem nezabývala.

Desetiletá Lilly-Jo se pokusila o sebevraždu kvůli šikaně, jíž se na ní dopouštěla jedna z jejích spolužaček. Ve škole nikdo nic neřešil, přestože její matka Jess Brown (27) chodila řešit problémy každý den po dobu téměř 12 týdnů. Šikana nakonec skončila tragédií. V pondělí její dcerka už teror nevydržela a předávkovala se prášky.

„Viděla jsem, že Lilly není v pořádku, protože po škole vůbec nejedla a byla uzavřená do sebe,“ popsala Jess. „Posadila jsem ji a ona se přiznala, že si vzala nějaké prášky. Vzala jsem ji k lékaři a ten nařídil převoz do nemocnice. Bála jsem se, že zemře. Jsem znechucená, že škola proti šikaně nic nedělá.“

Škola Witton Middle School ve městě Droitwich nepodstoupila proti šikaně žádná opatření. Jess pořídila fotky své dcery ležící v nemocnici a rozhodla se je ukázat rodičům agresorky. „Chtěla jsem jim ukázat, jaký dopad mělo chování jejich dcery na Lilly. Ale oni se mi pouze vysmáli a ještě mi nadávali,“ vysvětlila.

Bojující matka natočila s dcerkou video, které má přimět učitele k nějaké činnosti. Lilly na něm říká: „Od doby, co jsem na wittonské škole, šikanuje mě tam jedna spolužačka. Je to pořád horší. Tahala mě při tělocviku za vlasy a šlapala mi na nohu. Plakala jsem a ona se mi vysmívala. V šatně na mě civěla a řekla mi, že jsem tlustá.“

„Viděla mě, jak jím dva lívance a krůtí bagetu. Nic jiného jsem neměla. Mám strach, že o mně bude dál říkat, že jsem tlustá,“ pokračuje ve své zpovědi dívka. „Snažila jsem se to říct vedení školy a měli jsme kvůli tomu sezení, ale ona všechno popřela. Posílá SMSky mým kamarádům a ti už se se mnou nebaví. Řekla mi, že když neodejdu ze školy, bude mě šikanovat, dokud nezešílím. Já se nechci zabít!“ uzavřela proslov Lilly.

Lékaři sdělili Jess, že kdyby přivedla dceru o dvě hodiny později, byla by mrtvá. „Je zdrcující, když vidíte svou holčičku na její desáté narozeniny ležet v nemocnici po pokusu o sebevraždu. Já nechci pohřbít svoje dítě!“ sdělila zoufalá matka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

klimap ( 15. listopadu 2018 02:29 )

Holku bych nechal dělat bojový sporty!

janka69 ( 14. listopadu 2018 23:30 )

koľko zla a nenávisti je už v malých deťoch.....hrozné !!

Jarabak ( 14. listopadu 2018 23:03 )

Otec dívky agresorce zlámat hnáty, vyrazit zby a vypíchat oči. Jejím rodičům taktéž. Následně jít do vězení. Matka se dál starat o pomstěnou dceru. A smát se rodičům agresorky.

Jarabak ( 14. listopadu 2018 23:01 )

Některý lidi přežili i koncentrák, že jo. Ta dnešní mládež je děsná, nic nevydrží.

pekaaaros ( 14. listopadu 2018 22:24 )

a kvůli vzhledu napadají spolužačky své obéznější spolužačky jako v tomto případě.

Zobrazit celou diskusi