Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Potupa slavné modelky (25): Z Louvru ji vykopli kvůli odvážným šatům!

Autor: rc - 
12. listopadu 2018
20:17

Pořádný šok zažila australská modelka Newsha Syeh (25). Kráska, kterou na Instagramu sleduje 247 tisíc lidí, nebyla vpuštěna do muzea Louvre a to kvůli nevhodnému oděvu! Kráska s havraními vlasy si hned stěžovala na sociální síti doufajíc, že se jí její fanoušci zastanou a chování zaměstnanců slavného muzea odsoudí. Ovšem místo toho dostala spoustu negativních komentářů ohledně jejích hodně odvážných šatů, v nichž chtěla vstoupit do svatostánku umění!

Newsha Syeh je milovnice módy a umění a tak není divu, že se vypravila do města, kde se zrodila spousta slavných módních značek, do Paříže. No a co by to bylo za výlet do hlavního města Francie bez návštěvy Louvru!

Australská modelka pojala návštěvu muzea ve velkém stylu a oblékla si černé šaty. U vchodu do muzea však byla zastavena ochrankou, která jí sdělila, že dovnitř nemůže vstoupit a to kvůli nevhodnému outfitu! Její šaty totiž měly výstřih sahající téměř do pasu a sukně sahala těsně pod zadek.

Šokovaná modelka si okamžitě na jednání ostrahy stěžovala fanouškům na sociální síti. „Včera v Louvru jsem byla zastavena ostrahou u vchodu kvůli svému outfitu,“ napsala k fotce, na níž stojí před Louvrem. Modelka, která ráda provokuje, zřejmě doufala, že se jí její fanoušci zastanou. Na internetu dokonce hledala, zdali existuje něco jako dress code, jímž se návštěvníci muzea musí řídit. Ovšem podle informací dostupných na internetu je pouze doporučení, které říká, že by návštěvník měl zvolit vhodnou obuv, protože se v muzeu hodně chodí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Picasso would have loved my outfit ✨

Příspěvek sdílený Newsha Syeh (@mewsha),Lis 9, 2018 v 11:35 PST

Ovšem místo zastání našla blogerka u svých fanoušků kritiku! „Zcela nevhodné pro Louvre, je to elegantní zařízení. Jsi krásná žena, nepotřebuješ takovéhle oblečení, abys vyjádřila sama sebe,“ stojí v jednom komentáři. „Nemáš dostatek respektu sama k sobě ani k Louvru. To je hodně znepokojující,“ odsuzuje její oblečení další fanoušek na sociální síti. „Vypadáš jako prostitutka… na celovečerním tahu, úplně rozcuchaná,“ nešetřil ji někdo v dalším komentáři.

Ovšem mezi negativními komentáři se objevil přece jen někdo, kdo se jí zastal. „Je mi líto, že se tohle stalo. Myslím, že tvůj outfit je opravdu krásný,“ napsal někdo. „Nemám slov kvůli tomu, co se ti stalo. Pravdou je, že nejsou žádná pravidla ohledně toho, co máš mít na sobě,“ napsal jeden z jejích fanoušků. Kráska si však za svým outfitem stojí a k fotografii z nádvoří muzea napsala, že by Picasso její šaty miloval.

adeso ( 13. listopadu 2018 09:10 )

takových idi-tů jako ty znám spoustu. Kup se někde další jabko a na kulturu kašli, vždyť by sis musela schpovat ty svoje ramena JInak ve Vatikánu bys musela čekat taky venku, tam se s turistama nesejou.

Taurus70 ( 13. listopadu 2018 07:00 )

Hrozne by mne zajimalo kdy zeny prisly o svou sebeuctu a zacaly se verejne chovat a oblekat jako slapoty🤔🤔

Lisa Williams ( 12. listopadu 2018 23:45 )

Chceš najít si ženu na jednu noc? Vítejte na ==> www.3xDate.top

pipipipi ( 12. listopadu 2018 22:34 )

byla jsem také v Louvru,nepustili mě dovnitř ,protože jsem měla letní šaty.Sice po kolena ale bez rukávů.Nabízeli mě jakýsi ušmudlaný hadr na zakrytí ramen.Tak jsem dovnitř nešla,počkala jsem na rodinu venku a zatím jsem obešla stánky ,které tam byly.A koupila jsem za 1 euro sádrovou hrušku která *** jablko až se jabku kroutí palce u nohou.Hlavně že jim vadili moje odkrytá ramena.

Zobrazit celou diskusi