Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znechucené uklízečky z parlamentu: Použité kondomy a zvratky máme na denním pořádku

Uklízečky v parlamentu si stěžují: Vytíráme zvratky a vyhazujeme použité kondomy! (Ilustrační foto)
Uklízečky v parlamentu si stěžují: Vytíráme zvratky a vyhazujeme použité kondomy! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: msj - 
9. října 2018
14:32

Uklízečky v britském parlamentu si už poněkolikáté stěžují, že musí uklízet použité kondomy a zvratky, které po sobě nechává britská smetánka v budově po nočních tazích do levných barů a hospod. 

Podle britských Sunday Times uklízečky označily poslance za větší dobytky než vysokoškoláky. Ty už mají po krk takového nepořádku a hodlají se poslancům postavit a naučit je dobrým mravům.

Nejmenovaný zdroj pro noviny řekl: „Chovají se jako studenti, kteří jsou první týden na koleji, ne jako poslanci a jejich asistenti. Potýkáme se se zvratky a použitými kondomy v kancelářích. Nejsme tu proto, abychom se párali s takovou zhýralostí, nehledě na to, že takové chování nevyhovuje kancelářským prostorám.

Teď by se vrchnost měla řídit novými pravidly pod hrozbou sankcí. „Sněmovna poslancům půjčuje kanceláře, aby mohli vykonávat svou činnost spojenou s parlamentem. Všechny tyto kanceláře spadají pod provozní řád, jehož narušení budeme brát zcela vážně a budeme ho vyšetřovat,“ řekl mluvčí sněmovny.

V budově parlamentu se nachází několik barů a hospod, ve kterých si člověk může zpříjemnit den za velmi příjemné ceny, tzv. „nákupku“. To samé ostatně platí i v Česku, nicméně v Anglii se po Londýně šíří drby, že si poslanci podobná sezení občas protáhnou do noci.

reiner ( 10. října 2018 10:04 )

Fuj - že to vůbec může někdo sbírat holou rukou ....

majojo ( 10. října 2018 01:42 )

Vždyř v případě Nečese a jeho kobyly zpívaly docela pěknou sprostonárodní píseň.

aIIahakbar ( 9. října 2018 18:10 )

Vypadávají ti zase písmenka, demente

knihomol ( 9. října 2018 17:57 )

Dobře placená politická špína,dobytek,sajrajt!!

Ukecanalama ( 9. října 2018 17:14 )

Ještě že je tam jen ilustrační foto a ne originál. Fujtajxl

Zobrazit celou diskusi