Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvod změnil život úspěšné lékařce v peklo! Propadla drogám a alkoholu

Autor: msj - 
17. září 2018
14:19

Matka čtyř dětí a úspěšná lékařka nyní žije životem, který si před nějakou dobou ani nedokázala představit. Angharad Roberts (37) se naprosto změnila po bolestivém rozchodu a musí válčit se závislostí na drogách, a dokonce i se zločinem.

Nejdříve pracovala jako zdravotní sestra, později vystudovala medicínu a úspěšně složila atestaci. Život Angharad se ale otočil naruby poté, co se rozešla s partnerem Robertem. Podle britského Wales Report nyní bojuje se závislostí na drogách a zločinem.

V pátek byla propuštěna z vazby poté, co se před soudem v Cardiffu přiznala ke dvěma loupežím, které spáchala společně se svým současným partnerem Davidem Pothamem (36), se kterým má dvě děti.

Obhájce obou obžalovaných, Jonathan Lewis, použil její vzdělání a život z dob minulých jako stavební kámen pro obhajobu.

Úspěšně vystudovala. Jako sestra se kvalifikovala v roce 2002 a později vystudovala medicínu. Začala pracovat v nemocnici Abergavenny a byla úspěšná. Za její současný styl života může bolestivý rozchod a alkohol,“ řekl Lewis u soudu.

Robertsová se přiznala, že pila i v pracovní době a právě alkohol může za ztrátu zaměstnání a vztahu, se kterým odešly i její dvě děti.

Soudce ji neposlal rovnou do vězení a přiznal se, že ví, že hodně riskuje. „Není nereálné, abyste otočila svůj život zase naruby a znovu se začala věnovat medicíně,“ řekl soudce.

Pár v srpnu ukradl zásoby cideru v hodnotě devíti tisíc. Vloupali se také do hotelu CFeleven a jednomu z hostů ukradli peněženku s telefonem. Žena se nechala slyšet, že při obou incidentech nevěděla, co dělá. Společně s partnerem totiž také holdovali drogám. Ať už lehkým, nebo tvrdým.

Podle mě stále existuje možnost, jak byste se závislosti na drogách mohla zbavit,“ soucítil soudce. „Je jasné, že jste způsobilý člověk, ale za vaši situaci může alkohol a rozchod,“ pokračoval.

Soud jí tak udělil trest 47 týdnů ve vězení s dvouletým podmíněným odkladem a s varováním, že druhou šanci už nedostane. Žena má také zákaz nočního vycházení a bude monitorována elektronickým čipem. Musí také podstoupit protidrogovou léčbu a zaplatit 114 liber (asi 3 tisíce korun) poškozeným.

Její partner David Potham byl odsouzen za dva případy loupeže a podvod k 876 dnům ve vězení a byla mu uložena stejná částka, kterou musí zaplatit obětem svých zločinů.

Témata:
Přidat názor
pajato73 ( 9. listopadu 2018 15:00 )

tys DELALO na porodnici tak maximalne Putzfrau s tou tvou gramatikou jsi byl ve skole maximalne do ctvrte tridy

GEMBLR GEMBLR: to ( 17. září 2018 17:27 )

Měl jsem kdy si jako bokovku zubařku tehdy byla na vrcholu ale dnes kouří pták---- kdesi ale to je jedno ,za KSČ si ti to doktoři mohli dovolit cokoliv ale dnešní době ????????????????? nevěřím nikomu a už vůbec doktorům z BULOVKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je mimji líto ale myslím si že nebyla upřimná tak jak by mě la být ,ta moje bokovka to samé ----že je rozvedená --že nemá děti atd.....ale opk byl pravdou většinou si za to mohou sami jelikož jsou nadržené málo sexu málo tvrdého porna atd...je to realita doktoři jsou takové jelikož jsem dělalo několik let v nemocnici na porodnici tak to vým jak jsou všichni nadržení byli i chvilky kdy jsem nachytal sestry jak si to dělaj sami a to bez ROBERTKU pouze rukama tak že se zamyslete nadtím co takováhle pipina napíše a zveřejní /bláboly/nic víc jenom daklší flustrovaná píč-----

Antonin Blaha ( 17. září 2018 16:26 )

 To si delate zase srandu?Byvaly pritel muze za to ze trubka chlasta a fetuje?😂😂😎😎😎

Zobrazit celou diskusi
Další články
Články odjinud