Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemřel okázalý »král nočních klubů«: V posteli měl více než 2000 žen!

Autor: lm - 
7. června 2018
16:56

Na jeho večírky chodily takové známé tváře jako byli Beatles, Jimi Hendrix (†27), Prince (†57), či Steve Wonder (68). Povečeřel s ním dokonce i legendární fyzik Stephen Hawking (†76). Britský podnikatel Peter Stringfellow, který byl pro Británii synonymem Hugha Hefnera, náhle zemřel ve věku 77 let. Podlehl rakovině, o které dlouhé roky neměl nikdo v jeho okolí ani ponětí.

"Král klubů" Peter Stringfellow odešel ze školy v pouhých 13 letech, začal pracovat a po krátkém pobytu ve vězení za krádeže a prodej kradeného zboží se vrhl na podnikání v nočních klubech. Do historie Velké Británie se zapsal tím, že jako první získal licenci na striptýzový bar, ve kterém se mohly dívky svlékat úplně do naha. Jeho hvězda rychle stoupala a během následujících několika let Stringfellow otevřel noční kluby i v Paříži, New Yorku, Miami a Beverly Hills.

Jeho večírky byly tak bujaré, že se daly srovnat s těmi od zakladatele Playboye Hugha Hefnera (†91). Alkohol tekl proudem, po klubu se promenádovaly vnadné krásky v titěrných šatičkách a nechyběly ani nejznámější tváře showbyznysu. V jeho klubech zpívali legendární Beatles, Kinks či Jimi Hendrix. Magnát se rád chlubil tím, že hostil i zpěváka Prince, Marvina Gaye (†44), Roda Stewarta (73) a Toma Jonese (78). Pozvání na večeři s králem večírků neodmítl dokonce ani fyzik Stephen Hawking.

Sám Stringfellow žil stejně okázale, jako byly jeho večírky. Magnát se rád chlubil, že za celý svůj život měl sex s více než dvěma tisíci žen. Do toho byl celkem třikrát ženatý a měl pět dětí ve věku od tří do 52 let. O své poslední manželce, tanečnici Belle (36), kterou si vzal v roce 2009, ale tvrdil, že ji ani jednou nepodvedl. V roce 2015 prozradil, že už sedm let bojuje s  rakovinou plic navzdory tomu, že prý nikdy nekouřil. Lékaři mu odstranili jednu plíci a žebra, aby nádor mohli vyjmout. I přes dlouholetý boj nakonec ve čtvrtek 7. června podlehl.

olda1000@... ( 7. června 2018 18:56 )

 Stejně je nejlepší Charlie Sheen a seriál o jeho životě.Dva a půl chlapa je o něm.Za svůj život měl přes 1500 žen,žije alkoholický život a rád sází sportovní zápasy.To je život podle mého gusta 👌👌

Monikay ( 7. června 2018 18:02 )

Kam se hrabe na krasavce Luďka Sobotu, ten taky házel velkými čísly...

zada ( 7. června 2018 17:31 )

A žádná ho nežaluje za sexuální násilí? Asi dobře platil

Zobrazit celou diskusi