Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka porodila svého bratra! Pro svou maminku otěhotněla s nevlastním otcem

Autor: lm - 
9. června 2017
16:21

Třicetiletá Katherine porodila svého bratra! Britka chlapce porodila pro svou maminku Jacky (47), která toužila po miminku s novým manželem Paulem, ale sama ho nemohla mít. Dívka za to od mámy a jejího muže dostávala v přepočtu 30 tisíc korun měsíčně.

Jacky Edwards (47) prodělala před 12 lety traumatické těhotenství a lékaři jí museli odstranit část dělohy. V té době už měla čtyři děti a příliš jí to nevadilo, vše se ale změnilo, když před pěti lety ovdověla a rok na to potkala nového partnera. Jacky náhle zatoužila po dalším miminku s 48letým lékárníkem Paulem.

Pár chtěl podstoupit umělé oplodnění, klinika je ale odmítla kvůli věku ženy a faktu, že už prošla menopauzou. V tu chvíli přispěchala na pomoc dcera Katherine (30), která chtěla mamince udělat radost. Nejenže jí nabídla, že dítě odnosí, ale poskytla jí i své vajíčko, díky čemuž je chlapec s Jacky geneticky svázán.

"Oči se mi zalily slzami. Z toho, že pro mě a Paula tohle udělá, se mi úplně zastavilo srdíčko," popsala Jacky britskému deníku Daily Mail.

Rodina se společně rozhodla, že Katherine nepodstoupí umělé oplodnění, protože je drahé a má menší úspěšnost, než jednoduše přenést sperma nevlastního otce do jejího těla. Katherine si pomocí injekční stříkačky aplikovala sperma dvakrát denně po dobu jednoho týdne a v té době se zřekla i sexu se svým manželem Samem, aby nebylo pochyb, kdo bude otcem jejího dítěte. "Koukala jsem u toho na filmy od Disneyho, abych vytěsnila skutečnost, že si aplikuji spermie manžela své matky. Během týdne jsme tak učinili 14x a já se modlila, abych otěhotněla a už to nemusela dělat znovu. Jako zdravotní sestřička jsem na to sice zvyklá, ale bylo to divné," popsala s tím, že ji nejednou napadlo, jestli nedělá chybu. Nakonec se naštěstí vše povedlo napoprvé.

Jacky a Paul po dobu těhotenství Katherine platili tisíc liber měsíčně (asi 30 tisíc korun) jako kompenzaci za výpadek příjmu a náklady spojené s mateřstvím. Dívka svého »bratra« porodila císařem v 37. týdnu. Chlapeček dostal jméno Caspian a Jacky se ho ihned ujmula.

"Když jsem je všechny tři viděla, bylo to úžasné. Už dvě hodiny poté jsem doma popíjela ve vaně šampaňské, zatímco matka se ujala své nové role. Odevzdat jí Caspiana pro mě bylo úplně přirozené," dodala Katherine.

Video: Jak se proměňuje ženské tělo v těhotenství

Video  Jak se proměňuje ženské tělo v těhotenství  - Maminka.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hanis ( 10. června 2017 11:53 )

No, já tedy nevím, ale vždyť je to její syn a né bratr

Zobrazit celou diskusi