Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zvrhlíci zesměšnili postiženou: Přijďte s ní o panictví, napsali pod její fotku

Heidi se stala obětí internetových zvrhlíků.
Heidi se stala obětí internetových zvrhlíků.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
1. května 2012
05:42

Zlo, které nezná mezí. Neznámí zvrhlíci se rozhodli udělat dívce (16) trpící Downovým syndromem ze života peklo. Její fotografii pověsili na Facebook s textem: "Přijďte s ní o panictví!"

Na Facebooku se objevilo hned několik stránek s její fotografií z dětství. Tu někdo ukradl z webové stránky, kterou její rodiče založili na podporu rodin s podobným problémem.

Nešťastná Heidi se o zvrhlých a urážlivých komentářích, které se na stránkách objevili, dozvěděla teprve nedávno a byla z nich zoufalá. Její rodiče okamžitě začali bombardovat administrátory Facebooku, aby stránky okamžitě stáhli, uspěli ale jen v jednom případě. Odstraněna byla pouze jedna, další zůstávají i po dvou týdnech.

Heidi se svou matkou Liz nemohou uvěřit, jak krutí mohou lidé být Heidi se svou matkou Liz nemohou uvěřit, jak krutí mohou lidé být | profimedia.cz
"Ti lidé, kteří to udělali, jsou zbabělí a sprostí a měli by být potrestáni za tu spoušť, kterou svými komentáři napáchali," řekla matka nemocné holčičky a upozornila, že na Facebooku nebyla zneužita jen její dcera.

 

nojasne ( 3. května 2012 21:09 )

Tak já neměl ani džíny ani céčka a bylo mi to jedno, protože jsem měl krásné dětství. Měl jsem třeba kolo, spoustu knížek, stavebnice. Céčka byly dobrý akorát k tomu, aby se mohl člověk vytahovat na kluky a džíny aby se mohl předvádět před holkama.

nojasne ( 3. května 2012 21:06 )

Tak poslouchej ty pubertální sebestředý spratku, my geronti vám nemusíme říkat, co máte dělat, stačí když zavřeme svoje peněženky, přestanem vám platit kredit a sebereme vám počítač, hadry vám koupíme v tržnici místo v adidasu a místo MP3 dostanete knížku a jste namydlený. Váš život to bude, až si na to budete vydělávat sami, do tý doby ovšem máme páky, jak vás donutit rejt rypakom zemegulu ako červené myši. Jo a moje děti profil na držkoknize nemají, u počítače skoro nesedí a přesto mají dost kamarádů, ovšem vybírají si ty, které baví něco dělat, ty co jenom čumí do monitoru, ty pro ně neexistují, prostě nejsou.

annael ( 1. května 2012 23:35 )

Ano, ti co neměli džíny nebo céčka byli mimo. Ale těm se zdravým sebevědomím to nevadilo. Ti naopak nechtěli být ve stádě. A tak je to i dnes. Jenom nějak ubývá rodičů, co dokáží vychovat dítě se zdravým sebevědomím. U někoho, jak píšeš je to možná jenom zbožným přáním, jenže ta naše dítka jaksi díky využití každé volné chvilky ke společným zážitkům s ostatními dětmi a díky sportovním a jiným aktivitám kolikrát nemají pořádně čas ani na to, co by na počítači měly udělat. Ten virtuální svět je prostě neláká. Asi to bude tím, že si ten skutečný umějí správně užít.

zelena.karkulka ( 1. května 2012 18:55 )

tak rodiče jsou schopní tam dávat i svý děti nahý a pak se diví,když se to objeví na nějakých stránkách pro úchyly

zelena.karkulka ( 1. května 2012 18:54 )

není to pravda,moje děti FB nemají a s kamarády se domluví mobilem

Zobrazit celou diskusi