Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena po zpackané operaci prsou: Chtěla jsem se zabít!

Takhle dopadla plastická operace prsou, Dinora se po ní zhroutila a pokusila o sebevraždu
 (Autor: youtube.com)
Autor: zun - 
3. listopadu 2011
20:30

Čtyřicetiletá Dinora Rodriguez z Los Angeles, kterou zmrzačil její plastický chirurg se svěřila, že se pokusila o sebevraždu. Kromě toho že srostlá prsa vypadala odpudivě, Dinora měla i nesnesitelné bolesti.

Dinora podstoupila plastickou operaci prsou, ta však dopadla katastrofálně. Prsa byla slitá v jedno. Aby toho nebylo málo, zpackaná byla i operace víček. Žena nemůže dovřít oči a zbytek života si bude muset do očí kapat speciální kapky.

Krom toho, že výsledek zákroku byl otřesný na pohled, trpěla žena nesnesitelnými bolestmi v oblasti žeber. Při operaci jí totiž doktor porušil svaly a nervy"Už jsem nemohla dále snášet tu bolest. V jistý moment jsem myslela na sebevrždu," přiznává Diora se slzami v očích. Při vzpomínce na své děti a manžela naštěstí od svých sklonů brzy upustila.

Dinora se stala tváří boje proti nekvalifikovaným chirurgům. Americká asociace plastických chirurgů využila jejího příběhu a provádí osvětu mezi obyvatelstvem. "Byla to šílená zkušenost probudit se a vidět, co se stalo. Vůbec mě nenapadlo, že bych si měla zkontrolovat lékařovu licenci, teď toho velmi lituji," říká postižená pacientka.

Zobrazit celou diskusi